Make up om ‘op te eten’

UOGA UOGA

Uoga Uoga is natuurlijke make up gemaakt en bedacht in Litouwen. De vertaling ervan is ‘bes bes’. Het merk is bedacht door 2 jonge moeders die zelf verse huidverzorging maakte waarbij ze bosbessen en groene kruiden gebruikte uit de omgeving, waarmee ze opgegroeid zijn. In Litouwen geloven ze in de magie van de natuur.

Na het zelf maken van de natuurlijke huidverzorging, met de ingrediënten uit hun mooie omgeving, voor  familie en zichzelf vroegen veel mensen waar ze de producten konden krijgen. En zo is de frisse, natuurlijke cosmetica Uoga Uoga onstaan.

Ingrediënten Uoga Uoga:

De basis van de make up zijn mineralen en fruit. Er worden alleen natuurlijke en ongerafineerde ingrediënten gebruikt zoals, natuurlijke olie, klei, water, bloemen, honing en kruiden die zacht en effectief zijn en de huid voeden.

De minerale make up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt met Amber, wat ook wel het ‘Baltische goud’ genoemd wordt. Dit zit boordevol antioxidanten die vroegtijdige veroudering van de huid tegengaan.

Er worden geen synthetische aroma’s gebruikt, alleen pure essentiële oliën. Dat ruik je ook aan de producten. De lippenstiften en lipgloss alleen al hebben ieder een (andere) heerlijke fruitige geur en smaak.

Het doel van de bedenkers van Uoga Uoga is de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier maken.

Een mooi idee toch? Terwijl je jezelf mooi maakt draag je ook je steentje bij aan de wereld een beetje mooier te maken.

Hoe worden de producten gemaakt?

Alle producten worden vers en met de hand gemaakt. Dus elk potje dat je koopt is met zorg voor je gemaakt en dat maakt het extra speciaal.

Wat vinden andere van het merk?

Toen ikzelf met het merk in aanraking kwam was ik meteen verkocht. De producten voelen zo fijn aan op je huid. Je hebt niet het gevoel dat je wat op je gezicht hebt. Het geeft een natuurlijke uitstraling. En de verpakking is super mooi, echt een cadeau aan jezelf of iemand anders.

Riet

‘Een mooie natuurlijke make up voor mijn gevoelige huid!’

Judith

‘Ik ben heel blij met de producten van uoga uoga. Ik wilde over naar natuurlijke make up de foundation-poeder met kwast is geweldig, net als blush concealer & lipgloss. Het blend echt mooi in elkaar.’

Anne

‘Prachtige natuurlijke make-up.’

 

Word je na dit verhaal ook zo enthousiast over de make-up? Klik hier en neem zelf een kijkje