Over mij

100% natuurlijke make up die je mooier maakt

Bij Maak Me Mooier vind je 100% natuurlijke producten die je mooier maken. Daarnaast leer ik je hoe je jezelf mooi maakt tijdens een make up workshop in de studio, of geef ik je een make over.

We zijn ons steeds bewuster van wat we eten. Het liefst doen we dat zo gezond mogelijk. Vanzelfsprekend, toch? Maar hoe gezond is de make up die we op onze gezicht smeren? Word de make up op dieren getest? En waar wordt de verpakking van gemaakt die je vaak weer weg gooit?

Bij Maak Me Mooier verkopen we alleen make up die 100% natuurlijk is zonder synthetische toevoegingen en schadelijke stoffen. Dus de lippenstift kan je zonder zorgen ‘op eten’. De foundations geven naast een egale teint ook verzorging aan je huid. En de producten worden niet op dieren getest.

Zonder zorgen smeren dus!

Vera de Niet

Allereerst zal ik me even voorstellen; Ik ben Vera de Niet, 40 jaar oud moeder van 2 prachtige zoons en vrouw van.. Nou ja vrouw, eigenlijk vriendin, maar als je het maar vaak genoeg zegt..;)

Make up is mijn vak en passie, ik ben 18 jaar werkzaam als visagiste voor theater, tv, commercials en fotoshoots. Toen ik zeven jaar oud was zei ik al tegen mijn nichtje; Later als ik groot ben wil ik mensen mooi maken. Zullen we dan samen een winkel beginnen waar we makeovers gaan geven. Nu 32 jaar later ga ik doen waarvan ik als klein meisje al wist dat ik dat ging doen.

Vrouwen mooier maken is echt mijn passie en wat ik het leukst vind om te doen. En hoe leuk is het jezelf af en toe helemaal in de metamorfose te zetten. Dat wil niet zeggen dat ik er elke dag uit zie alsof ik naar een galafeest ga. Ik zie er dagelijks juist heel naturel uit. Af en toe iets te naturel, maar dat is op het moment ook een tijd dingetje. Dat zullen andere moeders van jonge kinderen ook wel herkennen. De wil is er wel, maar de tijd!

Dat is ook een van de redenen dat ik mij ben gaan verdiepen in natuurlijke make up. Het is een cliché, maar waar. Nu ik moeder ben word je toch bewuster van wat je op je huid smeert. En ik ging op zoek naar producten die je een frisse look geven in weinig tijd.