over mij

vrouwen helpen bij hun make-up ritueel, daar word ik blij van

Wanneer er vrouwen mijn tips uit een blog, vlog of de online make-up workshop opvolgen en resultaat zien of een ‘aha dat doe je zo’ moment hebben. Dat is zo mooi

En wie ben ik dan? Ik ben Vera de Niet, een 44- jarige visagiste uit Wateringen (Westland). De afgelopen 23 jaar en nog steeds ben ik werkzaam als visagiste/haarstyliste bij theater, tv, commercials en fotoshoots. Het circustheater was de afgelopen 22 jaar mijn tweede huis, aan alle musicals die daar speelden heb ik mee mogen werken als medewerker, hoofd van de afdeling kap en grime en als freelancer. Daarnaast heb ik ook gewerkt voor andere theaters en producenten, in totaal meer dan 65 verschillende shows. Dit was en is super leuk en veelzijdig om te doen. Maar niet alleen theater, ook voor tv, film en fotoshoots heb ik zowel bekende als onbekende vrouwen mooi mogen maken. Zoals oa Chantal Janzen voor tv programma’s en shoots, Simone Kleinsma voor verschillende commercial opnames en shoots, Carolina Dijkhuizen, Tessa sunniva van Tol, Antje Monteiro en Romy Momteiro.

Dat vind ik ook echt leuk en waardevol om te doen, de mooie kanten van een vrouw te benadrukken, echt te kijken naar iemand en welke make-up en haarlook daarbij past.

In 2015 is onze oudste zoon geboren en in 2016, 1 jaar en negen maanden later onze tweede zoontje. Toen kwam bij mij mijn make-up ritueel even op een laag pitje te staan. Misschien klinkt dit herkenbaar. Maar toch is het fijn en belangrijk om wel jezelf te verzorgen. Daarom wil ik mijn ervaring als visagiste en haarstyliste met jullie delen.

Doordat ik minder tijd over heb voor mijn make-up ritueel ben ik op zoek gegaan naar make-up die goed voor mijn huid is en snel een mooi resultaat geeft.

Vandaar dat ik nu natuurlijke make up gebruik en fan ben geworden van de make-up van Uoga Uoga, die ik nu dus ook verkoop in de shop, omdat ik dit niet voor mijzelf alleen wil houden :).

En heb ik zelf een make-up kwastenset samengesteld met als doel het voor iedereen mogelijk te maken om er verzorgd uit te zien.

Toen ik Maak Me Mooier begon wist ik dat ik vrouwen wilden helpen met make-up tips, workshops, makeovers en producten. Zo is de make-up kwastenset inclusief online workshop ontstaan. Zodat ik al mijn kennis kan overdragen en alles echt goed kan uitleggen en je ook gelijk goed gereedschap hebt om dat te doen.

Ik vind het altijd erg belangrijk uit te leggen waarom je iets doet en niet gewoon laten zien; Zo doe ik het, doe het maar na.

En ik geloof heel erg in je mooie punten te versterken met make-up en echt te kijken wat bij jou past.

Dit is een beetje wie ik ben en hoe ik over make-up denk. Heb je nog een vraag aan mij dan kan je die altijd stellen. Dan help ik je graag verder!

Liefs, Vera