PORTFOLIO

Make up is mijn vak en mijn passie

Toen ik zeven jaar oud was zei ik al tegen mijn nichtje: “Later als ik groot ben wil ik mensen mooi maken. Zullen we dan samen een winkel beginnen waar we makeovers gaan geven.” 18 jaar geleden ben ik gestart als visagiste voor theater, tv, commercials en fotoshoots. Nu doe ik hetgeen waarvan ik als klein meisje al wist dat ik dat ging doen. Naast Maak Me Mooier ben ik ook werkzaam als freelance visagiste, hier zie je wat foto’s van mijn werk in de afgelopen jaren.

Chantal Janzen

“Vera’s kracht is niet alleen prachtige make up maken, maar ook zorgen dat je totaal relaxt bij haar in de stoel zit. Met één hand in haar zij staat ze je compleet zen op te maken. Het mooie aan Vera is dat ze zowel theater als camera-visagie volledig beheerst. Dat ze daarnaast ook nog eens heel goed met haar is, maakt Vera een allround hair and make up artist van topkwaliteit!”

Carolina Dijkhuizen

“Ik leerde Vera in 2001 kennen tijdens de voorstelling Aida in het Afas Circus theater. Ik speelde in de show en Vera werkte bij de kap en grime. Vera deed mijn make up voor de voorstelling en als ik dan naar premiere’s moest vroeg ik haar ook om me op te maken. Vera werd al snel mijn vaste visagist voor fotoshoots en optreden, premiere’s etc. Het is gewoon heel fijn om met iemand te werken die je gezicht zo goed kent en je tegelijkertijd zo mooi maakt”

Romy Monteiro

“‘Ik ken Vera al sinds ik als klein meisje mee ging naar het werk van mijn moeder (Antje Monteiro). Ze deed toen de kap en grime bij musical Aïda en voelde me altijd prettig bij haar. Ze is rustig, lief en ook heel bekwaam in haar vak! Het cirkeltje was rond toen ik zelf met haar mocht werken tijdens The Bodyguard en mooie extra klussen als Uitmarkt, talloze interviews en fotoshoot. Ik sta vol achter haar als Make-up artist, maar ook als mens! En haar pure producten!”

Joke Bruijs

Tijdens deze shoot voor Gers Magazine  hadden Joke en ik het over wel of niet werken als je kinderen hebt waarop Joke zei; “Jij moet niet stoppen met werken, daar heb je teveel talent voor.” Dat vond ik zo lief dat ik gevraagd heb of ik dat mocht delen.

Jessica Mendels

Met Vera werken is heel fijn. Met een ontspannen gesprek in de stoel, zodat je niet zwetend en vol spanning aan de shoot of opname begint, maakt ze me mooier!

Voor de opnames van Body, Mind & guilty pleasures moest ik er naturel uitzien, want we zaten “in the gym”. Nou wil je natuurlijk niet met je blote billen gezicht in de spotlight op landelijke televisie. Gelukkig weet Vera ook met die opdracht raad en zag ik er ‘niet opgemaakt’, maar wel een stuk mooier uit!

Tijdens de shoot met Laura Oldenbroek waarvan je hier foto’s ziet, verraste Vera mij met een haarstuk dat ze had mee gebracht in EXACT mijn haarkleur. Hierdoor konden we extra veel variëren en sta ik op de foto met die prachtige vissengraatvlecht.

Ze is snel als het moet, maar niet gehaast, goed in haar werk en een heel fijn mens, zelfs om 07:00 uur in de ochtend!”

Musicals in Concert

On Your Feet

Mamma Mia!

The Lion King

Verschillende shoots