Make-up kwastenset inclusief online make-up workshop

Make It Easy to look fabulous!

Hoe vaak is het al gebeurt dat je nieuwe make-up en make-up kwasten koopt en er vervolgens niks mee doet omdat je niet weet..

Hoe je de kwasten ook alweer vast moest houden

Welke kwast voor wat is

Welke make-up je kan gebruiken bij je huid en ogen

 Hoe je mooie zachte lijnen maakt

Je ervoor zorgt dat de foundation mooi blend met je huid

 Je ervoor zorgt dat je ogen gaan stralen ipv dat je op een panda lijkt

Super jammer!

Want goede make-up kwasten kunnen ervoor zorgen dat je make-up mooier uit komt. Maar dan moet je wel weten hoe te gebruiken hoor ik je nu denken. Want we zijn niet allemaal visagistes.. Daar heb ik de online make-up workshop voor gemaakt, waarin ik je stap voor stap uitleg geef hoe je een mooie look passend bij je eigen gezicht creëert. En dan geen insta perfect look, maar een look toepasbaar voor elke dag. Ik laat tuurlijk ook wel zien hoe je een stapje verder kunt gaan met een mooie ooglook. We kunnen tenslotte weer naar een feestje en uit eten!

Ja, ik wil de MIE Brushes kwastenset met stappenplan

Dit zeiden gebruikers van de MIE Brushes kwastenset inclusief online make-up workshop

Voor iemand die normaal alleen de applicator gebruikt die standaard bij het oogschaduwdoosje zit, is dit een hoop ‘kwasten-geweld’. Maar wat zijn ze fijn! En door het boekje met uitleg + de filmpjes die je via de link kunt kijken is het supermakkelijk. Ik heb ook meteen alle basis-elementen van de make-uplijn aangeschaft. Als je twijfelt: gun jezelf deze items. Met de tips van Vera en de fijne kwasten is het makkelijk en snel te doen en zie je er top uit!

Wat ben ik blij met de kwastenset, ik vond het altijd een hoop gedoe en te moeilijk om mezelf mooi op te maken maar met deze kwasten en met de tips en hulp van Vera lukt het me wel! Het is zelfs zo makkelijk dat het me ook lukt in de drukke ochtendspits met de kinderen. Vera is heel benaderbaar, levert super service en heeft zoveel kennis dat het voor iedereen mogelijk is om er mooier uit te zien. Aanrader!!

Wauw wat een fantastische kwastenset! Normaal doe ik weinig make up op (lees mascara en oogpotlood) maar door deze kwastenset in combi met de workshop, filmpjes en het boekje en ook nog een persoonlijk advies ben ik veel meer make up gaan gebruiken. Met name de naturel look in 5 minuten vind ik top! Een aanrader dus deze kwastenset! En ook haar andere spullen!

Mooi verzord de deur uit

Leer hoe je op je eigen gezicht een mooie look aanbrengt

Maak een mooie ooglook

Inclusief een handig boekje met stappenplan

Inclusief een online make-up workshop dmv video

In een handige mooie koker.

Wat maakt dat deze set het makkelijk maakt er geweldig uit te zien

Rond

Alle kwasten hebben een ronde vorm, zo oef je niet na te denken hoe je de make-up kwast vast moet houden, makkelijk toch?!

En door de ronde vorm creëer je een mooie zachte schaduw en blend je de make-up mooi op je huid.

Zacht

De make-up kwasten voelen super zacht aan. Een genot voor de huid.

De kwasten zijn gemaakt van synthetische haren, diervriendelijk en beter schoon te houden. Ze behouden ook goed hun vorm.

Online make-up workshop

Je ontvangt een make-up workshop bij de kwastenset, wat op zichzelf al heel veel waarde heeft.

Een handig boekje met een stappenplan en video’s hoe je een mooie look en een ooglook aan brengt. En daarin vertel ik niet alleen wat je moet doen, maar ik leg vooral de waarom uit, zodat het beter blijft hangen.

Handig boekje met stappenplan twv €14.90

Om het zo makkelijk mogelijk te houden ontvang je een boekje met stappenplan en extra tips, zodat je precies weet wat je wanneer doet en met welke kwast.

Na het volgen van het stappenplan met de MIE Brushes kijk je in de spiegel en denk je; Wauw ben ik dat!

Je besteld niet alleen een mooie en complete kwastenset, maar krijgt er een boekje met stappenplan en online make up workshop bij.

Daardoor ga je ook echt aan de slag met de kwasten en zelfverzekerd je make-up look aan brengen die echt past bij je eigen gezicht.

Hoe werkt een online make-up workshop? (waarde €89,-)

Na het bestellen van de MIE Brushes kwastenset ontvang je een mail met de inloggegevens voor de online leeromgeving. Er zit bij de workshop ook een online community waar je al je vragen kunt stellen.

In de video kun je zien hoe dat eruit ziet. En hoe je naar de online leeromgeving gaat.

Ja, ik ga aan de slag met de mooie kwasten

11 mooie make-up kwasten die ervoor zorgen dat je er fabulous uit ziet!

Ellen

‘Hele fijne set! Kwasten voelen heel prettig en zacht aan. Het boekje wat er bij zit is ook een hele fijne toevoeging, zo kan ik snel even spieken en is het heel makkelijk in gebruik. Heel blij mee want het maakt het zoveel makkelijker!’

Monique:

‘Net een online workshop gehad en was helemaal geweldig….TOP !!❤’

Anita:

Leuke duidelijke video’s. Blij met de cursus, en wat is er veel over te leren.’

Maaike:

‘Dank je wel, Vera. Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven :). Veel informatie, maar prima uitgelegd. Ik heb er zeker wat aan gehad!’

Jasmijn:

‘Erg leuke en informatieve workshop. Vera weet duidelijk alles over make-up en kan je door haar ervaring goed helpen. De ‘look’ draag ik bijna elke dag want het is snel gedaan en geeft precies dat beetje extra. Aanrader!’

Bekijk hoe je de kwasten gebruikt bij een naturel look

Bij de workshop ontvang je ook een stappenplan waarin ik uitleg welke kwast je voor wat gebruikt en in welke volgorde, bekijk hiernaast de korte versie van de naturel look.

Tijdens de workshop bij de set leg ik ook alles uit.

Hi, ik ben Vera

Waarom heb ik de kwastenset samengesteld met een workshop erbij. Na het krijgen van onze 2 zoontjes verzorgde ik mijzelf niet meer zo goed. En je hoeft er ook niet bij te lopen of je naar een glamour feest gaat, maar het is wel fijn wanneer je er verzorgd uit ziet, want dan voel je je ook beter. Dus ik ging iets bedenken om het makkelijker te maken. Zo kwam ik bij de natuurlijke make-up terecht die je ook in de shop vind. Maar dan ben je er nog niet, want wat ik weet uit mijn ervaring als visagiste is dat goed gereedschap het halve werk is.

Ik heb mijn kennis als professioneel visagiste gebundeld in de workshop en de kwasten zo samengesteld dat jij je eigen visagiste wordt!

Die kennis heb ik opgedaan in het theater (oa. Anastasia, Lion King, Tarzan, The Bodyguard) Tv, verschillende shoots voor (oa. Beaumonde, Veronica gids, Viva, Linda en Vriendin, Romy Monteiro, Chantal Janzen, Joke Bruijs en Simone Kleinsma) en het artwork (oa.posters) van stage-entertainment.

‘A smile is the best make-up’

Maar af en toe een beetje hulp van de make-up kwast kan geen kwaad 😉

Ik ben er om je te helpen!

Liefs, Vera

Bestel hieronder jouw eigen set met workshop

En ga s’ochtends zelfverzekerd aan de slag met het creëren van een look die echt bij jou past.

Wil je de foundationpoeder uit proberen? Zet dat in de opmerkingen en stuur hier een foto mee van jezelf. Dan doe ik er 2 kleine verpakkingen bij.

Ja, ik ga voor een mooie look bij mijzelf

Privacy Preference Center