MAKE-UP ADVIES

Past jouw make-uptasje nog bij je?

Zeg je ook al jaren over je make-up look; Ik doe maar wat..

Omdat je het zo gewend bent

Niet weet hoe het anders kan

Je niet meer make-up durft te gebruiken

Je geen uren voor de spiegel wilt staan

Je geen masker effect wilt

Je wel jezelf wilt blijven

Na het make-up advies ga je zelfverzekerd aan de slag

Een mooie verzorgde look hoeft niet aan te voelen als een masker en het hoeft zeker geen uren te duren voor je het aangebracht hebt.

Je moet alleen even weten hoe en eerst goed kijken naar wat bij jou past.

Ik ga je daarbij helpen. Door mijn 20 jaar ervaring als visagiste weet ik precies waar op te letten bij welke vorm gezicht en ogen. Met een paar simpele handelingen voorkom je dat je ogen gaan hangen of dat je er als een pandabeer uit ziet.

Waardoor je zelfverzekerd in de spiegel kijkt.

make-up workshop
Online make-up workshop voor en na

Hoe zie je er dan uit na het make-up advies?

Ik ga een look aanbrengen die bij jou past. Waar je je goed bij voelt. Ik laat zien hoe je de mooie kanten van je gezicht eruit laat komen en hoe je die paar dingetjes die je misschien minder mooi vind naar de achtergrond kan laten verdwijnen.

Tijdens de workshop gebruiken we de natuurlijke make-up van Uoga Uoga, deze make-up voelt niet zwaar aan en geeft een natuurlijk effect. Door de antibacteriële bestanddelen zal het de huid niet verstoppen, in tegendeel, het kan er zelfs voor zorgen dat je huid er rustiger van wordt!

De adviezen geef ik in mijn studio aan huis in Wateringen

reviews

‘Vera de Niet ken ik van de grime in het theater, destijds bij de musical Elisabeth en jaren later weer bij Elisabeth in concert.
Zij kan keer op keer de mooiste versies maken van degene die voor haar zit, een echte vakvrouw. Ik vroeg haar hulp toen ik startte met het maken van online filmpjes. Ze gaf geweldige tips! Ik kan haar aan elke vrouw aanbevelen voor een glamorous moment!’

‘Inmiddels 50+ en was nog steeds zoekend naar de beste foundation en kleuren. Geswitcht tussen allerlei merken, van duur naar goedkoop maar had nog steeds het gevoel dat ik maar ‘wat probeerde’. Vera heeft me uitgelegd hoe ik op een (erg) snelle manier make-up kan opbrengen zonder dat ik een masker krijg en er toch verzorgd uit kan zien. Ook advies over juiste kleuren en combinaties. Ik ben overtuigd!’

‘Ik heb Vera leren kennen als een zeer vakkundig persoon. Ze heeft oog voor detail en wil het beste resultaat behalen.Je kunt haar alles vragen van natural look tot diva en glitter en glamour. Daarnaast is ze ook nog eens mega gezellig en down to earth!’

Wat voor make-up gebruik ik tijdens de workshop

Ik gebruik natuurlijke minerale make-up

Natuurlijke make-up, klinkt mooi, maar wat betekent dat eigenlijk vraag je je misschien af. 

De natuurlijke  bio-gecertificeerde make-up van Uoga Uoga (vertaald: Bes Bes) wordt in Litouwen nog met de hand gemaakt. Er worden geen schadelijke/ synthetische stoffen toegevoegd.

De poeders van Uoga Uoga zijn verrijkt met Amber dat traditioneel gebruikt wordt vanwege het anti-ageing effect en de herstellende, antibacteriële eigenschappen. Waardoor het niet alleen niet ‘zwaar’ aanvoelt, maar ook nog eens je huid verzorgd.

Uoga Uoga is een van de ‘schoonste’ make-up merken die er is. De poeders zijn ook allemaal in losse vorm, dit doordat er dan minder ingrediënten nodig zijn. Zo is er minder kans op huid irritatie.

Om de make-up mooi aan te brengen heb je goede make-up kwasten nodig, daarom heb ik zelf een make-up kwastenset ontwikkeld met het uitgangspunt het zo makkelijk mogelijk te maken je make-up mooi aan te brengen. De MIE Brushes kwastenset, Make It Easy to look fabulous!

Ik ben Vera, 20 jaar werkzaam als visagiste. Voor theater (oa. Anastasia, Lion King, Tarzan, The Bodyguard) Tv, verschillende shoots voor (oa. Beaumonde, Veronica gids, Viva, Linda en Vriendin) en het artwork (oa.posters) van stage-entertainment.

Met de ervaring van de afgelopen jaren heb ik een hoop kennis opgedaan hoe je elke vrouw weer anders op maakt en leer je echt kijken naar ieders gezicht en welke kleuren mooi staan.

‘A smile is the best make-up’

Maar af en toe een beetje hulp van de make-up kwast kan geen kwaad 😉

Ik ben er om je te helpen!

Plan je advies hier

Ik geef de adviezen in mijn winkel in Wateringen

De duur van het advies is  60 minuten. En vind plaats in Wateringen.

Ik ga kijken welke kleuren bij je passen en  laat zien waar op te letten bij de vorm van je gezicht en ogen. Je kunt ook het advies opnemen met je telefoon, zodat je thuis nog terug kan kijken.

We gebruiken tijdens de workshop de minerale make up van Uoga Uoga, deze kan je ook aanschaffen na het advies.

Je kunt ook de make-up meenemen die je al hebt, dan kijk ik voor je of deze goed bij je past en kan ik advies geven hoe te gebruiken. Ik zal deze make-up niet aanbrengen tijdens het advies.

Heel fijn dat er zoveel interesse is voor een make-up advies/workshop. Zoveel dat de agenda vol is. Voor het nieuwe jaar staat de agenda nog niet open. Wil je als eerst eop de hoogte gehouden worden als er weer plekjes zijn? Schrijf je hieronder in op de wachtlijst, je zit dan nergens aan vast, maar je krijgt als eerste te horen wanneer er weer nieuwe plekjes zijn.

Kun je niet wachten met het leren aanbrengen van een mooie look passend bij je gezicht? Je kunt ook de online make-up workshop volgen inclusief de 11-delige kwastenset. Deze vind je hier

Ontvang als eerste wanneer er weer make-up advies dagen zijn.

Ben je geïnteresseerd in een make-up advies of workshop en wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er weer dagen komen dat je een advies / workshop kan inplannen in Wateringen (bij Den Haag) Schrijf je hieronder in en ontvang als eerste info.


Enkele werkgevers van de afgelopen jaren.