ONLINE MAKE-UP WORKSHOP

Een mooie look die echt bij jou past.

Weg met die vermoeide look!

Je gunt jezelf geen tijd je op te maken

Je eyeliner zit overal, behalve waar hij hoort

Je twijfelt over welke kleuren je kan gebruiken

 Welke look past er bij jou

Je weet niet welke foundation bij je past

En hoe je de juiste foundationkleur uit kiest.

Waar let je op bij het aanbrengen van je ooglook bij jouw vorm ogen.

 Hoe bouw je je ooglook op, welke oogschaduw gaat eerst en waar

Ik zag ook een tijdje alleen de vermoeide look terug in de spiegel

Bij mij is tijd vaak de issue, ik gun mijzelf dan niet de tijd. En als je dan toch geen make-up op doet kan je haar ook wel in een knot en die makkelijke broek.

Maar als ik dan wel de tijd heb genomen om wat make-up op te doen, haar te doen en wat leuks aan te doen ga je toch zelfverzekerder de deur uit. Je voelt je vrouwelijker en beter.

De technieken die ik je leer zijn er ook voor bedoelt dat je in weinig tijd en in een paar stappen er verzorgd uit kan zien. Ik laat je tuurlijk ook zien hoe je een volledige ooglook aanbrengt, maar dat hoeft tuurlijk niet elke dag.

Ja, dat wil ik ook!

Na betaling kun je gelijk starten met de eerste les

Na de workshop kijk je in de spiegel en denk je 'wauw' ben ik dat?

Door aan te geven waar je op kan letten bij het opmaken van jou gezicht, ga ik je helpen kleuren te kiezen. Ik geef tips hoe je ervoor zorgt dat je ogen gaan stralen en niet hangen. Hoe je  ervoor zorgt dat je eyeliner mooi zacht wordt en niet gaat uitlopen.

Welke kleuren maken je look fris? En dit allemaal zonder er te gemake-upt uit te zien, we gaan echt voor die naturel look. Zodat je in de spiegel kijkt en denkt ‘Wauw, ben ik dat?’

En dit alles in niet teveel tijd, want elke dag een uur voor de spiegel hoeft niet om er verzorgd uit te zien.

Online make-up workshop voor en na

Tamara ging van alleen wat mascara naar zelfverzekerd een naturel look aanbrengen.

Ik kan tuurlijk vertellen dat de MIE Brushes kwastenset geweldig is en dat je na de online workshop zelf aan de slag kan met het maken van een mooie look passend bij jouw gezicht en je smaak en dan zou ik ook niet liegen 🙂

Maar hoe leuk is het om te zien dat Tamara, die op de pagina van de online workshop was beland en later ook de make-up kwasten en make-up erbij besteld heeft, nu zo zelfverzekerd aan de slag is gegaan met de kwasten en make-up.

Zij droeg nooit echt make-up, heeft jonge kinderen en wilde nu af van de ‘vermoeide’ look. In de video laat ze haar snelle 5 minutenlook zien die ervoor zorgt dat ze er nog steeds naturel uit ziet, maar net iets ‘frisser’.

Ja, ik wil ook die frisse look!

Na betaling kun je gelijk starten

Je hebt straks geen excuus meer om je make-up tasje dicht te laten. Ik deel mijn tips en tricks, zodat je zelfverzekerd aan de slag kan met je nieuwe/verbeterde look.

Deze vrouwen gingen je voor

Monique:

‘Net een online workshop gehad en was helemaal geweldig….TOP !!❤’

Jasmijn:

‘Erg leuke en informatieve workshop. Vera weet duidelijk alles over make-up en kan je door haar ervaring goed helpen. De ‘look’ draag ik bijna elke dag want het is snel gedaan en geeft precies dat beetje extra. Aanrader!’

Sharon:

‘Wat ben ik blij dat ik deze workshop heb aangeschaft! Het internet staat bol van de (video)tutorials, maar daarin laten mensen vaak alleen zien dat ze een bepaald product opbrengen en niet precies het hoe en waarom. Het is fijn om even terug te gaan naar de basis zodat je ook echt weet waar je mee bezig bent en goed een keuze kunt maken in de producten die je gebruikt. Je kunt daardoor ook een eigen look creëren. De video’s staan in een mooi overzicht bij elkaar en met het bijbehorende werkboek kun je je leerproces bijhouden en sturen. Door de workshop heb ik veel meer vertrouwen in het gebruik ervan. Dat maakt al een heel verschil!’

Astrid:

‘Ik vond het fijn dat je alles zo rustig en duidelijk uitlegde. Met goede voorbeelden (foto’s) in het intro-stuk. Veel fijner dan al die korte snelle tutorials op you-tube!’

Karin:

‘Veel geleerd tijdens de workshop, gezellige sfeer. Ik maak nu nog dagelijks gebruik van de tips die ik gekregen heb en mijn make up zit nu veel beter. Nogmaals dankjewel en je ziet mij volgende maand terug met mijn dochters!’

Anita:

Leuke duidelijke video’s. Blij met de cursus, en wat is er veel over te leren.’

Maaike:

‘Dank je wel, Vera. Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven :). Veel informatie, maar prima uitgelegd. Ik heb er zeker wat aan gehad!’

De workshop bestaat uit 4 modules en elke module bestaat uit verschillende video's.

Je kunt elk moment instromen en de workshop op je eigen tempo.

Hoe zien de modules eruit?

Module 1: Maak je eigen make-up paspoort

Je komt er achter welke kleuren je staan, wat je smaak is wat de vorm van je gezicht is. Hoe komt het dat een look soms hard over komt en welke kleuren gebruik je voor een zachte uitstraling.

De module bestaat uit een e-book (je make-up paspoort) van 24 pagina’s. En video’s (+- 45min)

Module 2: Make-up kwasten

Om een mooie zachte make-up aan te brengen is het belangrijk om goed gereedschap te hebben. Tijdens deze module leg ik uit waar op te letten. Je kunt de workshop ook in combinatie met de MIE brushes kopen, zodat je gelijk met goed gereedschap aan de slag kunt.

Module 3: Het stappenplan

Ik geef je tijdens deze module uitleg over de verschillende producten en je kunt stap voor stap mee doen met een look aan te brengen. In welke volgorde breng je je make-up aan en waarom. Hoe krijg je een mooie schaduw, een look zonder oogschaduw en met.

Module 4: Ogen

Hoe breng je je oogmake-up aan? Waar let je op. Waar begin je. Ik leg het in duidelijke stappen uit. Een look met 2 kleuren en 3. Wat is een midden- en sierkleur? Wanneer je gebruik je een matte en een glansoogschaduw?

make-up workshop

Nu je weet wat je gaat leren tijdens de workshop is het misschien ook wel leuk om te weten van wie je dat gaat leren. Ik ben Vera, 20 jaar werkzaam als visagiste. Voor theater (oa. Anastasia, Lion King, Tarzan, The Bodyguard) Tv, verschillende shoots voor (oa. Beaumonde, Veronica gids, Viva, Linda en Vriendin) en het artwork (oa.posters) van stage-entertainment.

Met de ervaring van de afgelopen jaren heb ik een hoop kennis opgedaan hoe je elke vrouw weer anders op maakt en leer je echt kijken naar ieders gezicht. En door het tijdgebrek dat ik af en toe nu heb als werkende moeder weet ik hoe je ervoor kan zorgen dat je snel en effectief te werk gaat. 🙂

‘A smile is the best make-up’

Maar af en toe een beetje hulp van de make-up kwast kan geen kwaad 😉

Ik ben er om je te helpen!

Liefs, Vera

Nog enkele reacties na het volgen van de online make-up workshop

Maak hieronder je keuze

Klik hier en begin vandaag nog

Veelgestelde vragen

Je kan de video’s ook op een andere dag bekijken, in je eigen tijd op je eigen tempo. Je hebt 6 maanden toegang tot de workshop.

Jazeker! Tijdens de workshop gebruik ik de natuurlijke make-up van Uoga Uoga, het is niet nodig deze make-up te gebruiken, maar ben je net als ik enthousiast geworden kan je advies aan mij vragen welke kleuren er bij je passen. En bestellen in de webshop van maak me mooier. Maar dikke kans dat je dat zelf weet na het volgen van de workshop 🙂

Nee zeker niet. Ik leg alles stap voor stap uit en ik leg vooraf uit waar je op kan letten bij het opmaken van je eigen gezicht. Heb je naderhand toch nog vragen kan je die altijd stellen en help ik je verder.

Ik gebruik zelf tijdens de workshop de natuurlijke make-up van Uoga Uoga. Dit is minerale make-up die je ook kunt aanschaffen in de shop van maak me mooier. Ik gebruik deze omdat ik hem fijn en snel vind werken en het een natuurlijk resultaat geeft. Er zitten ook verzorgende ingrediënten in, waardoor het ook je huid voedt terwijl je hem op maakt.

Tijdens de workshop kan ik je ook informeren over de producten wanneer je interesse hebt. Bv wanneer je erachter komt dat je make-up tasje wat aanvulling kan gebruiken.

Nee, ik leg de stappen uit en doe het voor met de minerale make-up, maar de tips zijn ook toepasbaar met andere make-up. Kijk eerst wat je al hebt voordat je make-up gaat aanschaffen. Het is natuurlijk wel mogelijk om de make-up aan te schaffen na het zien van de workshop waneer het je ook aanspreekt. Maar het hoeft niet, je kunt gewoon met je eigen make-up aan de slag.

Tijdens de workshop zie je mij in beeld. Ik en de andere deelnemers zien jou niet. Heb je vragen? Die kan je stellen en alleen ik zal deze zien en ik geef je persoonlijk antwoord.

Ja, je kan tijdens het volgen van de workshop je vragen stellen in de community.