ONLINE MAKE-UP WORKSHOP 

Een mooie verzorgde look passend bij jou gezicht, ik leer het je!

Elke dag doe je mascara op en een lijntje rond je ogen.

Klinkt dit herkenbaar? Het volgende misschien ook..

Je gunt jezelf geen tijd je op te maken

Je eyeliner zit overal, behalve waar hij hoort

Je twijfelt over welke kleuren je kan gebruiken

 Welke look past er bij jou

Je weet niet welke foundation bij je past

En hoe je de juiste foundationkleur uit kiest.

Waar let je op bij het aanbrengen van je ooglook bij jouw vorm ogen.

 Hoe bouw je je ooglook op, welke oogschaduw gaat eerst en waar

Ik snap je helemaal!

Bij mij is tijd vaak de issue, ik gun mijzelf dan niet de tijd. Maar als ik dan wel de tijd heb genomen er werk van te maken ga je toch zelfverzekerder de deur uit. Je voelt je vrouwelijker en beter.

Het kan ook zijn dat je al jaren hetzelfde doet en niet weet wat er anders bij je past. Daar is de online make-up workshop voor bedoelt. Zodat je zo zelfverzekerd je make-up aanbrengt. En dit wil ik voor iedereen mogelijk maken. Daarom de aantrekkelijke prijs 🙂

Ja, dat wil ik ook!

Na betaling kun je gelijk starten met de eerste les

5 minuten make up Maak me Mooier

Na de workshop kijk je in de spiegel en denk je 'wauw' ben ik dat?

Door aan te geven waar je op kan letten bij het opmaken van jou gezicht, ga ik je helpen kleuren te kiezen. Ik geef tips hoe je ervoor zorgt dat je ogen gaan stralen en niet hangen. Hoe je  ervoor zorgt dat je eyeliner mooi zacht wordt en niet gaat uitlopen.

Welke kleuren maken je look fris? En dit allemaal zonder er te gemake-upt uit te zien, we gaan echt voor die naturel look. Zodat je in de spiegel kijkt en denkt ‘Wauw, ben ik dat?’

En dit alles in niet teveel tijd, want elke dag een uur voor de spiegel hoeft niet om er verzorgd uit te zien.

Online make-up workshop voor en na
Ja, ik wil die frisse look!

Na betaling kun je gelijk starten

Na de workshop heb je geen excuus meer om je make-up tasje dicht te laten. Ik deel mijn tips en tricks , zodat je zelfverzekerd aan de slag kan met je nieuwe/verbeterde look

Deze vrouwen gingen je voor

Monique:

‘Net een online workshop gehad en was helemaal geweldig….TOP !!❤’

Jasmijn:

‘Erg leuke en informatieve workshop. Vera weet duidelijk alles over make-up en kan je door haar ervaring goed helpen. De ‘look’ draag ik bijna elke dag want het is snel gedaan en geeft precies dat beetje extra. Aanrader!’

Sharon:

‘Wat ben ik blij dat ik deze workshop heb aangeschaft! Het internet staat bol van de (video)tutorials, maar daarin laten mensen vaak alleen zien dat ze een bepaald product opbrengen en niet precies het hoe en waarom. Het is fijn om even terug te gaan naar de basis zodat je ook echt weet waar je mee bezig bent en goed een keuze kunt maken in de producten die je gebruikt. Je kunt daardoor ook een eigen look creëren. De video’s staan in een mooi overzicht bij elkaar en met het bijbehorende werkboek kun je je leerproces bijhouden en sturen. Door de workshop heb ik veel meer vertrouwen in het gebruik ervan. Dat maakt al een heel verschil!’

Astrid:

‘Ik vond het fijn dat je alles zo rustig en duidelijk uitlegde. Met goede voorbeelden (foto’s) in het intro-stuk. Veel fijner dan al die korte snelle tutorials op you-tube!’

Karin:

‘Veel geleerd tijdens de workshop, gezellige sfeer. Ik maak nu nog dagelijks gebruik van de tips die ik gekregen heb en mijn make up zit nu veel beter. Nogmaals dankjewel en je ziet mij volgende maand terug met mijn dochters!’

Anita:

Leuke duidelijke video’s. Blij met de cursus, en wat is er veel over te leren.’

Maaike:

‘Dank je wel, Vera. Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven :). Veel informatie, maar prima uitgelegd. Ik heb er zeker wat aan gehad!’

Kom er in een week achter welke look er bij je past en hoe aan te brengen.

De eerste workshop was in de week van 5 Oktober, je kan nu na afrekenen gelijk beginnen en krijgt elke dag, 5 dagen lang, een les met video’s en werkboek.

Hoe is de online workshop opgebouwd?

Dag 1:

Je gaat kijken wat de vormen van je ogen en gezicht is. De allerbelangrijkste les om tot een mooi resultaat te komen.

Dag 2:

Je gaat erachter komen welke look er bij je past. En welke kleuren. Waar let je op bij het kiezen van make-up kleuren.

Dag 3:

Wat zit er in je make-up tas? Ik geef je deze dag wat product kennis. Hoe pas je je make up toe met de kennis die je op dag 1 opgedaan hebt.

Dag 4:

Hoe breng je je oogmake-up aan? Waar let je op. Waar begin je. Ik leg het in duidelijke stappen uit.

Dag 5:

De make-up workshop. Je gaat de look toepassen op jou gezicht. De workshop bekijk je op een moment dat het jou uit komt. Jij ziet mij, ik jou niet.

Vera Maak me Mooier online make-up workshops

Hi, ik benVera

Nu je weet wat je gaat leren tijdens de workshop is het misschien ook wel leuk om te weten van wie je dat gaat leren. Ik ben Vera, 20 jaar werkzaam als visagiste. Voor theater (oa. Anastasia, Lion King, Tarzan, The Bodyguard) Tv, verschillende shoots voor (oa. Beaumonde, Veronica gids, Viva, Linda en Vriendin) en het artwork (oa.posters) van stage-entertainment.

Met de ervaring van de afgelopen jaren heb ik een hoop kennis opgedaan hoe je elke vrouw weer anders op maakt en leer je echt kijken naar ieders gezicht. En door het tijdgebrek dat ik af en toe nu heb als werkende moeder weet ik hoe je ervoor kan zorgen dat je snel en effectief te werk gaat. 🙂

‘A smile is the best make-up’

Maar af en toe een beetje hulp van de make-up kwast kan geen kwaad 😉

Ik ben er om je te helpen!

Liefs, Vera

Nog enkele reacties na het volgen van de online make-up workshop.

Maak hieronder je keuze

Klik hier en begin vandaag nog

Workshop natuurlijke dagmake-up + privé advies

€39,99
  • workshop natuurlijke dagmake-up
  • Duur: een week
  • Uitleg over hoe je naar je gezicht kijkt
  • Ontdek welke kleuren je mooi staan
  • Tips voor het aanbrengen van make-up op jou gezicht
  • Stappenplan met duidelijke uitleg van een verzorgde daglook
  • Voor elke leeftijd
  • Geschikt voor vrouwen met of zonder make-up ervaring
  • Een half uur privé advies.
  • Na het volgen van de workshop kan je privé met mij (via zoom) al je vragen stellen.
Klik hier en begin vandaag nog

Veelgestelde vragen

Je kan de video’s ook op een andere dag bekijken, in je eigen tijd op je eigen tempo. Zeker gedurende 2 maanden.

Jazeker! Tijdens de workshop gebruik ik de natuurlijke make-up van Uoga Uoga, het is niet nodig deze make-up te gebruiken, maar ben je net als ik enthousiast geworden kan je advies aan mij vragen welke kleuren er bij je passen. En bestellen in de webshop van maak me mooier. Maar dikke kans dat je dat zelf weet na het volgen van de workshop 🙂

Nee zeker niet. Ik leg alles stap voor stap uit en ik leg vooraf uit waar je op kan letten bij het opmaken van je eigen gezicht. Heb je naderhand toch nog vragen kan je die altijd stellen en help ik je verder.

Ik gebruik zelf tijdens de workshop de natuurlijke make-up van Uoga Uoga. Dit is minerale make-up die je ook kunt aanschaffen in de shop van maak me mooier. Ik gebruik deze omdat ik hem fijn en snel vind werken en het een natuurlijk resultaat geeft. Er zitten ook verzorgende ingrediënten in, waardoor het ook je huid voedt terwijl je hem op maakt.

Tijdens de workshop kan ik je ook informeren over de producten wanneer je interesse hebt. Bv wanneer je erachter komt dat je make-up tasje wat aanvulling kan gebruiken.

Nee, ik leg de stappen uit en doe het voor met de minerale make-up, maar de tips zijn ook toepasbaar met andere make-up. Kijk eerst wat je al hebt voordat je make-up gaat aanschaffen. Het is natuurlijk wel mogelijk om de make-up aan te schaffen na het zien van de workshop waneer het je ook aanspreekt. Maar het hoeft niet, je kunt gewoon met je eigen make-up aan de slag.

Tijdens de workshop zie je mij in beeld. Ik en de andere deelnemers zien jou niet. Heb je vragen? Die kan je stellen en alleen ik zal deze zien en ik geef je persoonlijk antwoord.

Ja dat kan. Je kunt mij je vraag mailen of een dm sturen op instagram wanneer je een vraag hebt.

Na betaling ontvang je een mail met bevestiging. Na 5 minuten staat de eerste les al voor je klaar in de mail. (in de mail ontvang je de link met wachtwoord)

Empty section. Edit page to add content here.