Hoe breng je de natuurlijke minerale make-up aan?

Je hebt de mooie make-up aangeschaft of bent geïnteresseerd in de natuurlijke minerale make-up. Ik kan me voorstellen dat je dan denkt; Hoe breng je het ook alweer aan? En waar let je op? In de instructie video’s hieronder leg ik het per onderdeel uit.

Concealer

De concealer gebruik je om schaduwplekken, de welbekende ‘wallen’ weg te werken. Een belangrijk onderdeel in je look, dit zorgt voor een frisse uitstraling en je hebt minder foundation nodig om je huid egaal te maken.

Foundationpoeder

De foundation poeder breng je aan met de bijhorende foundationkwast. Deze combi zorgt voor een mooie stralende huid in 2 minuten.

 

Bronzer

Wanneer je je huid egaal hebt gemaakt met de foundationpoeder is het mooi om je gezicht weer wat diepte en kleur te geven. Dit doe je met de bronzer.

 

Contouringpoeder

Wanneer je de vorm van je gezicht iets wilt aanpassen kan je met de contouringpoeder je gezicht bv iets smaller laten lijken. Je brengt diepte aan in je gezicht. De bronzer geeft ook wat warmte, de contouringpoeder zorgt voor een schaduw en is wat koeler en matter van kleur.

Blushpoeder

Met de blush poeder of rouge breng je weer kleur aan je gezicht. Deze pas je aan op je kleding en op je kleurtype. Dit zorgt echt voor frisheid in je gezicht. Een must have wanneer je de foundationpoeder gebruikt.

 

Wil je advies welke kleuren en producten geschikt zijn voor jou? Plan een privé make-up advies hier. En ik help je de juiste kleuren kiezen.