Make-up

Voor een zomerlook

Welke producten werken er goed in de zomer?

Check in de zomer altijd goed of je foundation nog klopt qua kleur. Als hij te licht wordt ga je hem vaak ook beter zien en blend hij niet meer mooi met de huid.

Je kunt je foundation ook wat opwarmen met de bronzer. Zet deze gewoon aan zoals je altijd doet en met wat er nog op je kwast zit ga je nog over je hele gezicht voor een mooie zomerse glow. Je kunt hem ook op je ogen doen. In combinatie met de highlighter (in je hoekje en bewegend ooglid)

Je kunt ook een keer ipv de blush de lip en cheeks gebruiken op je wangen voor de kleur, deze kun je ook gebruiken voor een kleur op je lippen.

Bij je gebruinde huid kan het koper kleurige oogpotlood ook mooi zijn, gebruik dan wel een zwarte mascara.

Een mooie glans op je lippen is ook super mooi in de zomer. Deze kan je ook over je lip en cheeks gebruiken. De kleuren glowberry (warme/lichte kleur) en foxberry (zachte roze kleur) zijn heel mooi zacht.

In de foundationpoeder zit een natuurlijke spf, maar je kunt onder je make-up ook een zonnebrand aanbrengen voor extra bescherming. Je kunt deze ook ipv je primer gebruiken tijdens de zomer.

Het kan zijn dat je concealer te licht wordt bij je gebruinde huid. De corrector 07 heeft iets meer warmte waardoor hij vaak mooi past bij je gebruinde huid.

Koop je 1 of meerdere producten en wil je je zomerkleur foundation proberen? Zet dan in de opmerkingen dat je je zomerkleur wilt testen, stuur hier een foto met voor en achternaam en ik doe er een proefje voor je bij.

Bekijk mijn portfolio