Visagie cursus

Leer hoe je iemand anders kan laten stralen

Tijdens de cursus ga ik mijn ervaring van 23 jaar aan jou overbrengen

 Leer alle technieken om een ander op te maken

 Leer te kijken naar je model en hoe de make-up aan te passen, we zijn niet allemaal topmodellen

Hoe bepaal je welke kleuren je gebruikt

 Vind je eigen make-up style

Welk verdienmodel past bij jou. Hoe ga je geld verdienen met je geleerde technieken

Hoe style je de haren na een mooie make-up look aangebracht te hebben

Mijn verhaal

Al vanaf jonge leeftijd wist ik dat ik later iets met make-up wilde doen. Maar dat was toen nog niet zo bekend. De wil was zo sterk dat ik op 19 jarige leeftijd ben begonnen aan de visagie opleiding.

En ik wist; Hier ga ik mijn werk van maken. Veel mensen in mijn omgeving zeiden; Hoe ga je daar geld mee verdienen? Hoe ga je ‘ertussen’ komen? Maar het verlangen was zo sterk dat ik dacht; Hoe dan ook, het gaat mij lukken.

En het lukte dus ook. Ik begon in het circustheater en na een jaar werd ik al assistent hoofd van de afdeling. Ik pakte elke klus aan waar ik voor gevraagd werd. Hoe spannend ik het ook soms vond. Mijn dagen begonnen vaak overdag op de set voor een film of serie en ik ging dan door naar het theater.

Op den duur word je dan ook door artiesten zelf aangevraagd en ontwikkel je een ‘naam’.

Het allerleukste blijf ik het vinden om vrouwen een mooiere versie van zichzelf te laten zijn. Dus niet dat je iemand helemaal niet meer herkent, maar net even feestelijker/frisser.

Wil jij ook

Make-up workshops kunnen geven

Vrouwen hun mooiste versie van zichzelf laten zijn

Weten hoe je naar iemand kijkt en de make-up daarop aan te passen

Weten hoe je de juiste kleur bepaalt

Hoe genereer je extra inkomsten door verkoop van make-up

Leer geld verdienen met het visagie vak

Kom erachter welke tak jij leuk vind, welke style past bij je

Na de cursus kun jij

Vrouwen opmaken voor een bruiloft, feest of een alledaagse look aanbrengen. Een workshop geven, ik leer je hoe ik een workshop opbouw en de volgorde van stappen.

En wil je aan de slag met de maak me mooier kwasten en methode? Ik zal ook een starterspakket samenstellen, zodat je gelijk alle benodigheden hebt om een workshop te kunnen geven. Dit kan onder maak me mooier (als er tussen ons beide een match is) of onder je eigen naam.

Je weet dan ook hoe je aan je eerste klanten gaat komen. En hoe zorg je ervoor dat ze ook nar huis gaan met de make-up die je gebruikt of die je aanbied bij je salon.

Je weet ook hoe je je social media kan inrichten en een eenvoudige website kunt maken, zodat de klanten je ook weten te vinden.

maak me mooier visagie

Haar hoort er ook bij

Ik ga je vooral leren over het visagie vak, maar wanneer je iemand op maakt voor een feest of bruiloft hoort het haar daar ook vaak bij. Dus ik zal ook een module wijden aan het haar. Je de basis principes leren. En dan kan jezelf kijken of je daar iets mee wilt, want door het vervolgens te gaan doen leer je het meest.

Kijk hier naar de video

In deze video leg ik uit wat we in grote lijnen gaan doen en wat mijn idee is met de cursus.

Je bekijkt hem door op play te klikken

Nog wat info op een rij

De eerste les ontvang je in de week van 23 September.

De eerste groep zal een pilot groep zijn, dus ontvang je extra aandacht en zal ik inspringen op de behoefte die er is. (Binnen bepaalde kaders)

Je zult 8 modules ontvangen online

Er is een besloten facebookgroep waar je je resultaat kunt delen en feedback ontvangt

Er is een live dag op een maandag in November en een maandag in December of Januari. Ik zal een poll maken in de facebookgroep tzt Maar het wordt sowieso een maandag

De investering zal €1997, – ex BTW worden. Voor de pilotronde zal dit €997,- ex BTW zijn of 3 termijnen van €350,- Bij betaling in 1x ontvang je een kwastenset cadeau

Ogen die eruit spatten

Ogen die mooi eruit komen, echt spreken. Dat vind ik altijd heel leuk om te doen. En ik kan niet wachten jou dat ook te leren.

Welke kleuren gebruik je, hoe lift laat je lijken alsof iemand een ooglift heeft gehad.

Een mooie zachte look voor overdag en voor de avond. Of hoe laat je de ogen stralen van iemand die gaat trouwen.

Ik kijk ernaar uit jou dit te leren

Make-up cursus

€997,- 0f 3 termijnen van €350,-
  • 8 modules online
  • 2 live dagen in de studio van maak me mooier (in Wateringen)
  • besloten facebookgroep
  • Bij betaling in 1x een 12 delige kwastenset cadeau
Ja! Ik ga ervoor!!

Workshops geven met de MIE Brushes

Na het volgen van de cursus geef ik je ook de mogelijkheid om de MIE Brushes kwastenset te verkopen en te gebruiken tijdens het geven van een workshop.

We gaan dan kijken of het past bij wat je wilt doen met de kennis uit de cursus. Maar Je kunt dan op die manier ook de investering van de workshop terug verdienen. Hoe tof is dat!

Denk je nu na dit gelezen hebt; Yes! Dit lijkt me super tof!
De investering in tijd en geld is geen bezwaar. Dan kun je een zoom meeting inplannen om even 20 tot 30 minuten te sparren en je vragen te stellen. En sowieso leuk om elkaar te ontmoeten voor we samen dit avontuur beginnen. Ik heb zelf ook een hoop geinvesteerd in (online) cursussen toen ik mijn online avontuur begon. Super fijn om het te leren van experts toen ik een nieuwe weg in sloeg.

Claim jou plekje hieronder in de agenda