Verzend- en retour beleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@maakmemooier.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe maak ik gebruik van de retourregeling?

Dit gaat in enkele eenvoudige stappen:

  • Stuur een e-mail naar info@maakmemooier.nl binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket met de melding dat je (een gedeelte van) je bestelling wilt retourneren.
  • Je krijgt vervolgens een e-mail terug met het adres waarnaar je kan retourneren
  • Doe de artikelen (goed verpakt) weer in de doos, voeg een papier met het ordernummer toe aan de doos en plak het retouradres op de doos.
  • Lever de doos in bij een PostNL afleverpunt.
  • Je ontvangt binnen uiterlijk 14 dagen na de retourmelding het geld terug op je bankrekening, mits het pakket ook binnen is gekomen.

Levertijd en verzendkosten

Bij Maak Me Mooier doen we zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.   Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Verzendkosten €5,90 onder de €25,- €3.90 tussen de €25,- en €60,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 60,- in Nederland
In België vanaf €70,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende tot 5 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.