Maak van je make-up ritueel het momentje voor jezelf.

Yes! Dat wil ik

Wat is een carddeck?

Een carddeck is een verzameling van kaarten met teksten erop. Je kunt dan een kaart trekken en bij velen carddecks zit er dan een boekje bij met uitleg over de tekst op het kaartje.

Bij he Maak Me Mooier carddeck zit bij elke kaart een video die bij de tekst past.

Ik heb het gemaakt met als doel dat je lol gaat hebben met het bezig zijn met je uiterlijk. Dat je positief naar jezelf gaat kijken. Naar de mooie punten. En ik vond het belangrijk om het wel luchtig te houden, het leven is al serieus genoeg.

Een momentje voor jezelf

Heb je ook weleens het gevoel dat het enige momentje voor jezelf op de wc is? Ik weet zelf nog dat ik tijdens een opstart van een theaterproductie waar ik de leiding had over het kap en grime team ik af en toe op de wc ging zitten voor wat rust.

Of wanneer de kinderen elkaar de hele dag in de haren zitten ik even net wat langer de deur van de wc op slot draai.

Laten we van ons make-up ritueel het momentje voor onszelf maken. Even rustig voor de make-up spiegel.

Ik wil het mooie carddeck bestellen

'Leer op een leuke manier je make-up aanbrengen en naar jezelf te kijken'

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!

Zolang je niet teveel opvalt kunnen andere er ook niet zoveel over zeggen. Lekker blenden met de rest. Nu is blenden heel goed! Leg ik ook uit in het carddeck 🙂

Maar het is zonde als er een verlangen in je zit en het niet doet om maar ‘normaal’ gevonden te worden.

Dus ga shinen! Laat aan iedereen zien hoe ‘amazing’ je bent

Bestel het carddeck hier