WORKSHOP AVOND LOOK

De look voor je volgende avondje uit!

Waar breng ik de donkere oogschaduw aan? En waar de lichte? Past deze look nog wel bij mijn leeftijd?

Klinkt dit herkenbaar? Dan misschien het volgende ook..

  Ik weet niet waar ik de oogschaduw aan moet brenge

Dat staat mooi bij een ander

Het wordt altijd heel vlekkerig.

Ik krijg ‘panda ogen’ als ik een smokey eye aanbreng.

De eyeliner wordt alles behalve ‘smokey’

Dat is veel te heftig voor mij.

Een smokey eye past ook bij jou!

Een smokey eye past bij iedereen. Je kunt de smokey eye namelijk aanpassen aan ieders ogen, leeftijd en gelegenheid. Een smokey eye kan ook voor overdag of wanneer je geen 20 meer bent. Je past hem dan gewoon aan op jou wensen.  Smokey eye betekent niet zwarte ogen, maar het is een techniek die je toepast. Die voor iedereen te leren is. Juist als je niet goed bent in strakke eyeliners zetten is deze look helemaal voor jou! 🙂

Ja, dat wil ik ook!

de workshop start 16 Nov

Klinkt het volgende als muziek in de oren?

Ogen die eruit spatten

Een zachte eyeliner die op zijn plek blijft.

De juiste kleuren combinatie waardoor mijn ogen mooi uit komen.

Oogschaduw die mooi geblend is.

Een ooglook die ik makkelijk omtover van overdag naar de avond.

Een zwoele oogopslag die hoofden doen draaien.

Een ooglook waardoor je ogen eruit spatten!

Ik ga je de tools geven zodat ook jij dit kan.

Ik ben altijd van de waarom. Tijdens de workshop leg ik je uit waarom je iets doet. Op die manier blijft het beter hangen en snap je waarom je het op die manier kan doen. Zo wordt het gemakkelijker om het de volgende keer zelf te doen en hoef je het niet na te doen.

En daar houdt ik van, gemakkelijk, snel en simpel. Het moet natuurlijk wel leuk blijven 😉

Ja, ik wil ook die zwoele ooglook!

warning:

'Na het volgen van de workshop kan je heel veel complimenten verwachten.'

De workshop start 16 Nov

Deze vrouwen gingen je voor

Monica:

‘Veel van geleerd.  Fijn dat er ook aandacht wordt besteed aan de oudere huid en de mogelijkheid om alles minder heftig te maken voor overdag. Op naar de volgende webinar.’

Monique:

‘ik deed vandaag voor de eerste keer mee met mijn moeder. zij heeft al een paar keer meegedaan aan de webinar en vroeg of ik niet een keer mee wilde doen. ik doe normaal nooit snel make-up op maar vond dit toch wel echt heel erg leuk! ik ga het zeker vaker proberen! je legt alles lekker rustig en vooral heel duidelijk uit. heel fijn! ik ben zelf 17 jaar en draag overdag nooit make-up, maar door deze webinar ga ik dit zeker vaker doen! top!!!’

Janske:

‘Heel erg leerzaam.’

Anita:

Leuke duidelijke video’s. Blij met de cursus, en wat is er veel over te leren.’

Maaike:

‘Dank je wel, Vera. Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven :). Veel informatie, maar prima uitgelegd. Ik heb er zeker wat aan gehad!’

Vera Maak me Mooier online make-up workshops

Hi, ik benVera

Nu je weet wat je gaat leren tijdens de workshop is het misschien ook wel leuk om te weten van wie je dat gaat leren. Ik ben Vera, 20 jaar werkzaam als visagiste. Voor theater (oa. Anastasia, Lion King, Tarzan, The Bodyguard) Tv, verschillende shoots voor (oa. Beaumonde, Veronica gids, Viva, Linda en Vriendin) en het artwork (oa.posters) van stage-entertainment.

Met de ervaring van de afgelopen jaren heb ik een hoop kennis opgedaan hoe je elke vrouw weer anders op maakt en leer je echt kijken naar ieders gezicht. En door het tijdgebrek dat ik af en toe nu heb als werkende moeder weet ik hoe je ervoor kan zorgen dat je snel en effectief te werk gaat. 🙂

‘A smile is the best make-up’

Maar af en toe een beetje hulp van de make-up kwast kan geen kwaad 😉

Ik ben er om je te helpen!

Liefs, Vera

Maak hieronder je keuze

De workshop start 16 Nov

Klik hier en begin vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Wanneer je (ineens) niet aanwezig kan zijn op de datum en/of tijd van de workshop is dat geen enkel probleem. Je krijgt de opname toegestuurd via de mail waneer de workshop is afgelopen. Zo kan je op een tijd die jou uitkomt de workshop volgen.

Jazeker! Ga eerst de workshop bekijken met de spullen die je wel hebt. Je hoeft niet gelijk mee te doen, kan natuurlijk wel. Maar als je iets mist in je make-up tasje kan je altijd je tasje bijvullen na het zien van de workshop. Maar ga eerst aan de slag met wat je al hebt.

Nee zeker niet. Heb je nul ervaring, dan is het wel verstandig eerst de workshop natuurlijke dagmake-up te volgen. Ik leg alles stap voor stap uit en ik leg vooraf uit waar je op kan letten bij het opmaken van jou ogen. Heb je naderhand toch nog vragen kan je die altijd stellen in de besloten facebookgroep en help ik je verder.

Voor de workshop heb je nodig: 3 kleuren oogschaduw en 3 oogpenselen. Voor de workshop begint krijg je daar info over. Ik gebruik een lichte-, midden- en donkere kleur oogschaduw. Een oogpotlood en mascara.

Ja dat kan! Stuur mij eerst een bericht, dan ontvang je zelf de betaallink en stuur ik de link om deel te nemen naar de persoon die je het cadeau wilt geven, zonder betaallink.

Tijdens de workshop zie je mij in beeld. Ik en de andere deelnemers zien jou niet. Heb je vragen? Die kan je stellen en alleen ik zal deze zien en ik geef je persoonlijk antwoord.

Ja dat kan. Ik snap dat je alle info even op je in wilt laten werken. Er is een besloten facebookgroep waar ik regelmatig live ben en antwoord geef op al je vragen die je na het volgen van de workshop hebt.