WORKSHOP NATUURLIJKE DAGMAKE-UP

Van een vermoeide look naar een stralende naturel look.

Je kijkt s'morgens in de spiegel en denkt; Dit komt niet meer goed vandaag.

Klinkt dit herkenbaar? Het volgende misschien ook..

Je gunt jezelf geen tijd je op te maken

Je eyeliner zit overal, behalve waar hij hoort

Je twijfelt over welke kleuren je kan gebruiken

Je weet niet welke foundation bij je past

En hoe je de juiste foundationkleur uit kiest.

Je wilt voorkomen dat je een  plemuurlaag op je gezicht krijgt

Ik snap je helemaal!

Ondanks dat ik technisch weet hoe ik mijzelf kan op maken loop ik ook tegen uitdagingen aan. Die van mij is vooral tijd. We moeten al zoveel ballen in de lucht houden. En dan ook nog als een hot mama de deur uit..

Daarom heb ik wat makkelijk toepasbare truukjes bedacht om er snel verzorgd uit te zien, zonder dat je een dikke laag op hebt en je jezelf blijft, maar net iets frisser en meer ‘uitgeslapen’.

Ja, dat wil ik ook!

De workshop start op 5 Oktober

5 minuten make up Maak me Mooier

Klinkt het volgende als muziek in de oren?

Mooi verzorgd de deur uit

In weinig tijd

Geen twijfel meer over kleurgebruik

Kennis over verschillende make-up producten.

Met zelfvertrouwen de verschillende producten aanbrengen.

Geen excuus meer om je make-up tasje dicht te laten

Na de workshop kijk je in de spiegel en denk je 'wauw' ben ik dat?

Door aan te geven waar je op kan letten bij het opmaken van jou gezicht, ga ik je helpen kleuren te kiezen. Ik geef tips hoe je ervoor zorgt dat je ogen gaan stralen en niet hangen. Hoe je  ervoor zorgt dat je eyeliner mooi zacht wordt en niet gaat uitlopen.

Welke kleuren maken je look fris? En dit allemaal zonder er te gemake-upt uit te zien, we gaan echt voor die naturel look. Zodat je in de spiegel kijkt en denkt ‘Wauw, ben ik dat?’

En dit alles in niet teveel tijd, want elke dag een uur voor de spiegel hoeft niet om er verzorgd uit te zien.

Online make-up workshop voor en na
Ja, ik wil die frisse look!

De workshop start op 5 Oktober

Na de workshop heb je geen excuus meer om je make-up tasje dicht te laten. Ik deel mijn tips en tricks om in weinig tijd tot een mooi natuurlijk resultaat te komen.

Deze vrouwen gingen je voor

Monique:

‘Net een online workshop gehad en was helemaal geweldig….TOP !!❤’

Jasmijn:

‘Erg leuke en informatieve workshop. Vera weet duidelijk alles over make-up en kan je door haar ervaring goed helpen. De ‘look’ draag ik bijna elke dag want het is snel gedaan en geeft precies dat beetje extra. Aanrader!’

Sharon:

‘Wat ben ik blij dat ik deze workshop heb aangeschaft! Het internet staat bol van de (video)tutorials, maar daarin laten mensen vaak alleen zien dat ze een bepaald product opbrengen en niet precies het hoe en waarom. Het is fijn om even terug te gaan naar de basis zodat je ook echt weet waar je mee bezig bent en goed een keuze kunt maken in de producten die je gebruikt. Je kunt daardoor ook een eigen look creëren. De video’s staan in een mooi overzicht bij elkaar en met het bijbehorende werkboek kun je je leerproces bijhouden en sturen. Door de workshop heb ik veel meer vertrouwen in het gebruik ervan. Dat maakt al een heel verschil!’

Astrid:

‘Ik vond het fijn dat je alles zo rustig en duidelijk uitlegde. Met goede voorbeelden (foto’s) in het intro-stuk. Veel fijner dan al die korte snelle tutorials op you-tube!’

Karin:

‘Veel geleerd tijdens de workshop, gezellige sfeer. Ik maak nu nog dagelijks gebruik van de tips die ik gekregen heb en mijn make up zit nu veel beter. Nogmaals dankjewel en je ziet mij volgende maand terug met mijn dochters!’

Anita:

Leuke duidelijke video’s. Blij met de cursus, en wat is er veel over te leren.’

Maaike:

‘Dank je wel, Vera. Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven :). Veel informatie, maar prima uitgelegd. Ik heb er zeker wat aan gehad!’

Ja, ik ga ervoor! Klik hier

De workshop start op 5 Oktober

Kom er in een week achter welke look er bij je past en hoe aan te brengen.

Hoe ziet de week eruit.

Dag 1:

We gaan kijken wat de vormen van je ogen en gezicht is.

Dag 2:

We gaan erachter komen welke look er bij je past.

Dag 3:

Ik ga je helpen hoe je de juiste kleuren make-up kiest bij je look.

Dag 4:

Hoe ziet je make-up tasje eruit. Welke make-up producten heb je nodig om jou look te creëren.

Dag 5:

Dag voor alle vragen. Tijdens deze dag heb je tijd de video’s te bekijken die je nog niet gezien had. Het weekend zit er ook tussen, waarin je tijd hebt alle info tot je te nemen. En eventueel je make-up tasje up to date te maken.

Dag 6:

Na het weekend is het tijd om met al je opgedane kennis de make up workshop te volgen. Deze zal op de dinsdag plaats vinden en kun je live mee doen, jij ziet mij, ik jou niet. Je kunt hem ook op een ander tijdstip volgen, wanneer je er niet live bij kunt zijn.

Tijdens de week krijg je de video's en extra begeleiding in een besloten facebookgroep.

Vera Maak me Mooier online make-up workshops

Hi, ik benVera

Nu je weet wat je gaat leren tijdens de workshop is het misschien ook wel leuk om te weten van wie je dat gaat leren. Ik ben Vera, 20 jaar werkzaam als visagiste. Voor theater (oa. Anastasia, Lion King, Tarzan, The Bodyguard) Tv, verschillende shoots voor (oa. Beaumonde, Veronica gids, Viva, Linda en Vriendin) en het artwork (oa.posters) van stage-entertainment.

Met de ervaring van de afgelopen jaren heb ik een hoop kennis opgedaan hoe je elke vrouw weer anders op maakt en leer je echt kijken naar ieders gezicht. En door het tijdgebrek dat ik af en toe nu heb als werkende moeder weet ik hoe je ervoor kan zorgen dat je snel en effectief te werk gaat. 🙂

‘A smile is the best make-up’

Maar af en toe een beetje hulp van de make-up kwast kan geen kwaad 😉

Ik ben er om je te helpen!

Liefs, Vera

Maak hieronder je keuze

Klik hier en begin vandaag nog

Workshop natuurlijke dagmake-up + basis make-up pakket

€89,99 ipv €119,90
 • workshop natuurlijke dagmake-up
 • Duur: een week plus 1 dag
 • Uitleg over hoe je naar je gezicht kijkt
 • Ontdek welke kleuren je mooi staan
 • Tips voor het aanbrengen van make-up op jou gezicht
 • Stappenplan met duidelijke uitleg van een verzorgde daglook
 • Voor elke leeftijd
 • Geschikt voor vrouwen met of zonder make-up ervaring
 • Basispakket make-up
 • Minerale foundationpoeder
 • Blush poeder
 • Concealer
 • 8-delige kwastenset
Klik hier en begin vandaag nog

Veelgestelde vragen

Je blijft een maand in de besloten facebookgroep, dus gedurende de maand kan je alle info en video;s nog volgen en bekijken.

Jazeker! Tijdens de workshop heb ik ook een moment ingepland dat we je make-up tasje gaan bekijken. Dan ontdek je of de producten die je hebt matchen bij de look die jij mooi vind.

Nee zeker niet. Ik leg alles stap voor stap uit en ik leg vooraf uit waar je op kan letten bij het opmaken van je eigen gezicht. Heb je naderhand toch nog vragen kan je die altijd stellen en help ik je verder.

Ik gebruik zelf tijdens de workshop de natuurlijke make-up van Uoga Uoga. Dit is minerale make-up die je ook kunt aanschaffen in de shop van maak me mooier. Ik gebruik deze omdat ik hem fijn en snel vind werken en het een natuurlijk resultaat geeft. Er zitten ook verzorgende ingrediënten in, waardoor het ook je huid voedt terwijl je hem op maakt.

Tijdens de week kan ik je ook informeren over de producten wanneer je interesse hebt. Bv wanneer je erachter komt dat je make-up tasje wat aanvulling kan gebruiken.

Nee, ik leg de stappen uit en doe het voor met de minerale make-up, maar de tips zijn ook toepasbaar met andere make-up. Kijk eerst wat je al hebt voordat je make-up gaat aanschaffen. Het is natuurlijk wel mogelijk om de make-up aan te schaffen na het zien van de workshop waneer het je ook aanspreekt. Maar het hoeft niet, je kunt gewoon met je eigen make-up aan de slag.

Tijdens de workshop zie je mij in beeld. Ik en de andere deelnemers zien jou niet. Heb je vragen? Die kan je stellen en alleen ik zal deze zien en ik geef je persoonlijk antwoord.

Ja dat kan. Ik zal tijdens de week elke dag aanwezig zijn in de facebookgroep. Je blijft nog een maand in de groep om al je vragen te stellen.

Na betaling ontvang je een mail met bevestiging. Op 4 Oktober zal je toegelaten worden in de besloten facebookgroep. Op 5 Oktober starten we met de workshop en ontvang je de eerste video.

Empty section. Edit page to add content here.