WORKSHOP 5-MINUTEN LOOK

In weinig tijd verzorgd de deur uit

Klinkt dit herkenbaar?

Je gunt jezelf geen tijd je op te maken

Je hebt geen zin om een half uur voor de spiegel te staan.

Tientallen potjes en doosjes maken het opmaken alleen maar ingewikkeld.

Je dagelijkse werkzaamheden, kinderen verzorgen, je werk, het huishouden gaan voor.

Jezelf op maken is zonde van je tijd, toch?

Je wilt er niet te gemake-upt uit zien.

Ik snap je helemaal!

Ondanks dat ik technisch weet hoe ik mijzelf kan op maken loop ik ook tegen uitdagingen aan. Die van mij is vooral tijd. We moeten al zoveel ballen in de lucht houden. En dan ook nog als een hot mama de deur uit..

Daarom heb ik wat makkelijk toepasbare truukjes bedacht om er snel verzorgd uit te zien, zonder dat je een dikke laag op hebt en je jezelf blijft, maar net iets frisser en meer ‘uitgeslapen’.

Ja, dat wil ik ook!
5 minuten make up Maak me Mooier

Zou jij dit ook wel willen?

 In weinig tijd er verzorgd uit zien.

 In de spiegel kijken en denken ‘wat zie ik er fris/uitgeslapen uit!’

 Als jezelf eruit zien, maar dan net iets ‘frisser’

  Een mooie egale huid die straalt.

  Complimenten ontvangen als; ‘Wat zie jij er goed uit.’

  Kleuren kiezen die matchen bij je huid.

In 5 minuten je make-up aan brengen en stralend de dag beginnen .

Deze vrouwen gingen je voor

Leonie:

‘erg leuk!’

Monique:

‘leuk en lekker duidelijk!!!’

Angelique:

‘k vind dat je het heel duidelijk uitlegd en dat je het leuk presenteert. Ik ga het van het weekend uit proberen. Heel erg bedankt:)’

Joyce:

‘Leuk en leerzaam!’

Maak hieronder je keuze

Meld je hier aan

Veelgestelde vragen

Er is 2x keer in de week een mogelijkheid om de workshop te bekijken. Kan je toch niet op het tijdstip, geeft niks, de workshop krijg je naderhand opgestuurd.

Jazeker! Je kan de workshop eerst bekijken. En meedoen met de make-up die je al hebt. Wil je wel gelijk mee doen met de natuurlijke make-up? Vraag dan een advies aan of stuur je foto naar mij, zodat ik je kan helpen met het kiezen van de juiste kleuren.

Nee zeker niet. Ik leg alles stap voor stap uit en ik leg vooraf uit waar je op kan letten bij het opmaken van je eigen gezicht. Heb je naderhand toch nog vragen kan je die altijd stellen en help ik je verder.

Ik gebruik zelf tijdens de workshop de natuurlijke make-up van Uoga Uoga. Dit is minerale make-up die je ook kunt aanschaffen in de shop van maak me mooier. Ik gebruik deze omdat ik hem fijn en snel vind werken en het een natuurlijk resultaat geeft. Er zitten ook verzorgende ingrediënten in, zoals Amber wat een anti aging werking heeft, waardoor het ook je huid voedt terwijl je hem op maakt.

Nee, ik leg de stappen uit en doe het voor met de minerale make-up, maar de tips zijn ook toepasbaar met andere make-up. Kijk anders eerst wat je al hebt voordat je make-up gaat aanschaffen. En als je ook enthousiast geworden bent kan je mij advies vragen welke kleuren mooi bij je staan.

Tijdens de workshop zie je mij in beeld. Ik en de andere deelnemers zien jou niet. Heb je vragen? Die kan je stellen en alleen ik zal deze zien en ik geef je persoonlijk antwoord.

Ja dat kan. Ik snap dat je alle info even op je in wilt laten werken. Er is een besloten facebookgroep waar ik regelmatig live ben en antwoord geef op al je vragen die je na het volgen van de workshop hebt.