Mama make-over

Van een vermoeide look naar een stralende naturel look

Doe mee met de mama make-over online workshop en ga voor een stralende frisse look.

Leer welke kleuren je look fris maken

Welke look bij jouw gezicht past

Hoe je in weinig tijd een natuurlijke look creëert.

Hoe pas je je make-up aan op je favoriete outfit

Hoe en welke make-up kwasten gebruik je voor wat

Hoe laat je je donkere kringen onder je ogen verdwijnen

In 3 stappen een mooie look

De workshop bestaat uit 3 stappen.

Als eerste gaan we kijken naar je eigen gezicht, wat is de vorm van je ogen, je gezicht en welke kleuren passen bij je.

Dan geef ik tips wat ervoor zorgt dat je er fris uit ziet zonder dat je er heel gemake-upt uit ziet.

Tijdens stap 3 doe je met mij mee en gaan we de look die bij jou past aanbrengen.

Online make-up workshop voor en na

Na de workshop heb je geen excuus meer om je make-up tasje dicht te laten. Ik deel mijn tips en tricks om in weinig tijd tot een mooi natuurlijk resultaat te komen.

Deze vrouwen hebben al een online make-up workshop gevolgd

Sharon:

‘Wat ben ik blij dat ik deze workshop heb aangeschaft! Het internet staat bol van de (video)tutorials, maar daarin laten mensen vaak alleen zien dat ze een bepaald product opbrengen en niet precies het hoe en waarom. Het is fijn om even terug te gaan naar de basis zodat je ook echt weet waar je mee bezig bent en goed een keuze kunt maken in de producten die je gebruikt. Je kunt daardoor ook een eigen look creëren. De video’s staan in een mooi overzicht bij elkaar en met het bijbehorende werkboek kun je je leerproces bijhouden en sturen. Door de workshop heb ik veel meer vertrouwen in het gebruik ervan. Dat maakt al een heel verschil!’

Monique:

‘Net een online workshop gehad en was helemaal geweldig….TOP !!❤’

Jasmijn:

‘Erg leuke en informatieve workshop. Vera weet duidelijk alles over make-up en kan je door haar ervaring goed helpen. De ‘look’ draag ik bijna elke dag want het is snel gedaan en geeft precies dat beetje extra. Aanrader!’

Karin:

‘Veel geleerd tijdens de workshop, gezellige sfeer. Ik maak nu nog dagelijks gebruik van de tips die ik gekregen heb en mijn make up zit nu veel beter. Nogmaals dankjewel en je ziet mij volgende maand terug met mijn dochters!’

Anita:

Leuke duidelijke video’s. Blij met de cursus, en wat is er veel over te leren.’

Maaike:

‘Dank je wel, Vera. Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven :). Veel informatie, maar prima uitgelegd. Ik heb er zeker wat aan gehad!’


In 3 stappen een frisse, verzorgde look.

Voel je naast mama ook weer vrouw


make-up workshop

Nu je weet wat je gaat leren tijdens de workshop is het misschien ook wel leuk om te weten van wie je dat gaat leren. Ik ben Vera, 20 jaar werkzaam als visagiste. Voor theater (oa. Anastasia, Lion King, Tarzan, The Bodyguard) Tv, verschillende shoots voor (oa. Beaumonde, Veronica gids, Viva, Linda en Vriendin) en het artwork (oa.posters) van stage-entertainment.

Met de ervaring van de afgelopen jaren heb ik een hoop kennis opgedaan hoe je elke vrouw weer anders op maakt en leer je echt kijken naar ieders gezicht. En door het tijdgebrek dat ik af en toe nu heb als werkende moeder weet ik hoe je ervoor kan zorgen dat je snel en effectief te werk gaat. 🙂

‘A smile is the best make-up’

Maar af en toe een beetje hulp van de make-up kwast kan geen kwaad 😉

Ik ben er om je te helpen!

Liefs, Vera