Jezelf zien tijdens een online meeting

Je komt er in deze tijd haast niet onderuit, iedereen heeft meetings online via Zoom, Teems of Google meet.

Je zit de hele dag achter je laptop en denkt niet na over hoe je eruit ziet. Dan start de meeting en zie je jezelf terug op het scherm en denk je; Had ik maar even wat make-up opgedaan 🙂

Er zijn een paar dingen waar je op kan letten wanneer je je make-up aanbrengt voor een online meeting of event.

Ik geef je 3 tips, zodat je straks zelfverzekerd achter je laptop zit.

Maak je huid egaal

Rode plekken en schaduw plekken zijn vaak meer zichtbaar op beeld. Je maakt je huid rustiger met een concealer. Sla deze ook zeker niet over voordat je je foundation gaat aanbrengen. Want gebruik je alleen een foundation zal het kleurverschil blijven en door eerst een concealer te gebruiken heb je minder foundation nodig.

Daarna maak je je gehele huid egaal door foundation aan te brengen. Dit hoeven geen dikke lagen te zijn. Met de minerale foundationpoeder creëer je een transparante dekking met 1 laagje en voor meer dekking doe je 2 lagen op. Maar ga je op beeld mag je best een extra laagje aanbrengen. De foundationpoeder geeft sowieso een natuurlijke finish.

Uoga Uoga lippenstiften

Voeg wat kleur toe.

Tip 1 was je huid egaal maken, daarmee haal je al je kleur uit je gezicht. Dat is de kleur die je huid onrustig maakt. Om je huid op te frissen breng je kleur terug. Dmv een blush/rouge en evt een bronzer. Met een bronzer breng je warmte terug en met een blush maak je je look fris. Pas de kleuren aan op wat je aan hebt. Door eenheid te creëren zal de look kloppen en oogt het rustig. Wat ook goed en snel werkt is een kleur op de lippen. Doe wel even een verzorging op voor je de lippenstift aanbrengt. Zo voorkom je dat je barstjes ziet en zien je lippen er soepel en verzorgd uit. Bij de lippenstift kijk je ook weer wat je aan hebt. Gebruik je een natuurtint met een vleugje roze of oranje zal dit mooi fris, rustig en zakelijk overkomen.

Matteer je huid

Wanneer je huid heel erg glanst zal dat onrustig overkomen. Je oogt vaak daardoor ook wat voller, doordat glans/glim meer naar voor komt. Glans kan op sommige delen in het gezicht juist heel mooi zijn. En een beetje glans/glim over je gezicht kan juist ‘fris’ overkomen. Maar heb je teveel glim in het midden van je voorhoofd, langs je neusvleugels en kin kan dat teveel zijn en wordt het rustiger wanneer je dit matteert. Dit doe je met een transparante/matterende poeder. Een poeder die geen kleur afgeeft, alleen matteert en fixeert.

Online make-up workshop voor en na

Extra tip!

Naast een mooie make-up is licht net zo belangrijk. Zet je laptop voor een raam met het licht naar je gezicht toe. Zonder dat de felle zon in je gezicht schijnt. Dit geeft mooi natuurlijk zacht licht en zal je minder schaduw in je gezicht zien. Zo komt je make-up ook het allermooist uit.

Zo zit je zelfverzekerd te stralen tijdens de volgende meeting!

Vera Maak me Mooier online make-up workshops

Denk je nu, ik heb wel wat make-up, maar geen idee hoe en waar ik dat aan moet brengen. Ik geef ook online make-up advies. Zelf gebruik ik natuurlijke minerale make-up, omdat dit verzorgende bestanddelen bevat en niet ‘zwaar’  aanvoelt, maar wel zorgt voor een verzorgde natuurlijke look. De make-up vind je in de shop. Daar kan je ook kleuradvies krijgen via de whatsapp.

Wil je een online advies van een uur, waar we je huidige make-up tasje gaan doornemen en kijken hoe je de make-up optimaal gebruikt? Boek dan een online make-up advies. Dat doe je hier.