Iedereen om je heen is altijd belangrijker

Andere komen altijd op de eerste plaats

 Altijd druk alle ballen in de lucht te houden

Je hebt nooit geleerd hoe je make-up aan te brengen

Welke kleuren gaan mooi bij elkaar?

 Welke look staat je goed?

Ik heb geen tijd om mijn make-up te doen

Elke dag een momentje voor jezelf

Dat klinkt leuk he. Maar in praktijk is het soms zo dat je een momentje voor jezelf hebt als je op het kleine kamertje zit 🙂

Dmv het journal gaan je aan de slag met het nemen van een momentje voor jezelf en het aanbrengen van je make-up of het doen van je haar. Het gaat er niet om dat het allemaal perfect zit. Maar je mag die tijd voor jezelf nemen en het is leuk om er verzorgd uit te zien. En hoe dat eruit ziet bepaal jezelf.

Jij bepaalt wat je mooi vindt en hoe je je mooi voelt. We gaan daar samen achter komen.

En vervolgens is het gewoon doen, er een gewoonte van maken. Ook daarmee gaan we aan de slag tijdens het journal.

Ja, dat wil ik ook!

Eerst zien dan geloven

Dat is echt heel Hollands hè. We willen eerst bewijs voordat we iets geloven.

Wanneer je in de spiegel gekleurde kringen ziet onder je ogen voel je je ook vaak nog meer moe. Of als je steeds te horen krijgt; Voel je je wel goed? Je ziet er moe uit.

Make-up kan een tool zijn om er net wat frisser uit te zien waardoor je dat ook terug krijgt, je zelfverzekerder wordt en dat dan weer uitstraalt, waardoor je er nog beter uit ziet.

Ik geloof ook meer in eerst geloven, dan zien. Dat ga ik tijdens de video’s die bij het journal horen ook uitleggen.

Make-up kan wel een mooie tool zijn om je daarbij te helpen.

Na het volgen van het make-up journal ga jij het geloven en zien! 🙂

Online make-up workshop voor en na
Ja, ik wil die frisse look!

Na het maken van de opdrachten uit het journal en het kijken van de video's ga je zelfverzekerd de deur uit.

Feedback van vrouwen op andere online workshops

De workshop met de journal is nieuw. Hieronder zie je feedback die ik kreeg op andere online make-up workshops.

Een dag niet gelachen..

Het leven is soms al serieus genoeg, dus laten we hier ook vooral iets leuks van maken. Met jezelf en je uiterlijk bezig zijn is iets leuks.

Houdt het vooral ook leuk en gezellig. Ben niet te streng voor jezelf. Zet je een keer je blush aan als een clown; Lach erom! :))

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

.

Mindset

Hoe vaak gebeurt het dat je allemaal mooie glimmers hebt gekocht of die lippenstift die je echt heel mooi zou staan en het toch in je la beland, omdat je niet weet hoe te gebruiken of het toch niet durft.

Alles is mindset. Ik heb mij daar de afgelopen jaren in verdiept en zelf een mooie reis mogen maken van mijzelf intens lelijk vinden zonder make-up, niet naar buiten durfen zonder. Naar helemaal ok zijn met wie ik ben (niet altijd, het blijft een reis)

Wat niet wilt zeggen dat je met alles tevreden hoeft te zijn. Je mag ook meer willen, maar dan vanuit liefde voor jezelf. Niet vanuit; Als ik dat heb dan…

Bij mij is de switch gekomen door een vriendin die mij liet in zien dat ik goed genoeg was hoe ik ben. In het journal vertel ik mijn verhaal hoe ik van onzeker over mijn uiterlijk naar nu dankbaarheid ben gegaan. Ook Annemarie, demammavan, verteld haar verhaal.

Maar het allerbelangrijkste; Wat is jouw verhaal?

Nog wat praktische info

De journals worden vanaf 8 Mei verstuurd. De online workshop gaat op 15 Mei open.

Er zal ook nog een extra workshop komen waarin we gezamenlijk aan de slag gaan met het invullen van de journal en zal ik een moeder en dochter opmaken. Dit zal plaats vinden op een donderdag avond, maar je kunt het terug kijken. Dit zal eind Mei, begin Juni plaats vinden. Je kunt ons dan live zien, ik jou niet. Dit is leuk om samen met iemand te doen.

In de online workshop zullen korte video’s staan waarin ik uitleg geef over de opdrachten in het journal.

Tijdens de live workshop laat ik zien hoe je make-up aan te brengen.

Omdat dit een nieuwe cursus is zal hij nu verkrijgbaar zijn voor een pilot prijs van €47,50

Wil je ook live de workshop volgen samen met iemand, dan kun je in de agenda kijken of er nog een plekje is. De tijden daarvoor zijn van 10:00-14:00 doordeweeks en van 12-16:00 uur op zaterdag.
Adres: Herenstraat 12A Wateringen

Ik heb zelf een hoop online workshops gevolgd en betaalde voor soortgelijke cursussen honderden euro’s. Ik hanteer zelf deze lage prijs om feedback te ontvangen en de cursus nog te finetunen. Dus jouw feedback stel ik zeer op prijs.

Make-up journal

€47,50
  • Make-up journal van 132 pagina's
  • Opdrachten en tips
  • Uitleg video's bij de opdrachten
  • Video' staan in online leeromgeving
Yes! Ik wil het journal
Yes! Ik wil het journal inclusief live workshop

Er zijn een paar plekjes voor een live workshop.

Wil je met je moeder, dochter, zus of vriendin samen de opdrachten doen en vervolgens je make-up aanbrengen. Tijdens de workshop gaan we gezellig samen een paar opdrachten doen en daarna volgens het stappenplan passend bij de look die je hebt gekozen je make-up aanbrengen.

Duur van de workshop: 10:00-14:00 (met iets uitloop) Inloop vanaf 9:45 uur. Doordeweeks
En op een zaterdag van 12:00-16:00 uur.
In de studio van Maak me mooier; Herenstraat 12a Wateringen

Plan eerst je plekje via de agenda, daarna betaal je de workshop, link daarvoor ontvang je gelijk na inschrijving

De kosten voor de workshop is €99,00 per persoon inclusief de journal voor beide.

Plan hier de workshop