Jaaaaaa!!! Het is bijna zomer! Daar hoort een zomerse look bij. En hoe fijn dat je dat kunt realiseren met natuurlijke make up, zonder synthetische toevoegingen. In het filmpje leg ik uit hoe je deze look bereikt, vanaf de basis. De primer, concealer en foundation heb ik al aangebracht. Wil je wel weten welke producten ik heb gebruikt voor de basis? Dat leg ik hieronder uit.

Primer

Een product wat vaak vergeten wordt, maar een heel mooi resultaat geeft is  de primer, de basis voor onder je foundation. Dat zorgt ervoor dat je make up beter uitkomt en beter blijft zitten. Fijne lijntjes zijn minder zichtbaar, doordat de foundation mooi op de basis gaat zitten. Daardoor krijg je een gladde en stralende huid.

Highlight

Om de huid mooi op te lichten op bepaalde delen van het gezicht heb ik de perfect correction van couleur caramel gebruikt. Deze geeft een natuurlijke highlight.

Concealer

Eventuele oneffenheden kan je wegwerken met de concealerstick van couleur caramel, deze bevat muskaatolie, wat een wondhelende werking heeft. Dus zeer geschikt voor eventuele pukkeltjes of vlekjes. Schaduwplekken en/of wallen werk je weg met een concealer.

Foundation

Voor de zomer vind ik het prettig om ipv een foundation een BB cream of minerale poeder te gebruiken, omdat deze de huid minder ‘afsluiten’.

Poeder

De T-zone of het hele gezicht matteer je met een compact poeder of een losse poeder. Zo fixeer je de make up, zodat hij niet gaat ‘lopen’. En matteer je de huid.

 

Dat was de basis. De rest van de zomerse look leg ik uit in het filmpje. Veel kijkplezier!