Creëer de look die bij JOU past

'Je opent s'ochtends je make-up tasje, kijkt in de spiegel en denkt; Nu ga ik ervoor! Maar dan eindig je toch met een lijntje onder je ogen en een beetje mascara.'

Herkenbaar? Dan klinkt het volgende vast ook herkenbaar..

 Je hebt jarenlang hetzelfde make-up ritueel.
Je doet altijd ‘maar wat’.
Je staat je altijd af te vragen bij de make-up afdeling welke kleuren je mooi staan.
Je koopt wat de verkoopster promoot en thuis gekomen ben je vergeten hoe te gebruiken, dus gebruik je het maar niet.
Welke make up style/look past er mooi bij mij?
Je gaat altijd voor safe
Gunt jezelf geen tijd om werk te maken van je make-up.
Je trekt een lijntje, wat mascara en een lipgloss
Na het kijken van een ‘how to’ filmpje ziet de ooglook er op jou ogen toch heel anders uit.
Je twijfelt over de foundationkleur die bij je huid past.

Klinkt dit allemaal bekend in de oren? Is de wil er wel, maar ga je de laatste tijd iets te vaak voor ‘makkelijk’? Of weet je niet precies wat je mooi staat, welke kleuren te gebruiken of hoe je het aan moet brengen?

Hier ga ik je bij helpen. 

Leer je eigen gezicht kennen.

Met heel veel passie maak ik al 20 jaar vrouwen mooi. Bekende vrouwen, vrouwen zoals jij en ik. En elke vrouw is anders,  heeft andere vormen, wilt iets anders uitstralen of staan andere kleuren mooi.

Daar begint ook het leren van een mooie make up look te creëren bij jezelf. Leer eerst je gezicht goed kennen. Welke kleuren staan je mooi. Wat wil je uitstralen.

Tijdens de make up workshops die ik al geef offline heb ik ontdekt dat het eigenlijk jammer is dat er te weinig tijd is om daar dieper op in te gaan.

Dat is de reden dat ik deze online training ontwikkeld heb. Door de training te volgen ga je echt leren wat mooi staat bij jou en waar je op moet letten bij de vormen die jij hebt. Na vier weken weet jij hoe je jou gekozen look kan creëren op jouw gezicht!

Online make up training

 

Een online training van 4 weken. Je ontvangt na bestelling binnen 24 uur een wachtwoord waar je toegang mee krijgt tot de online make-up training.  Ik raad je aan ongeveer een week de tijd te nemen per module en de opdrachten te maken, maar je kunt er ook sneller of langzamer over  doen. Op jou eigen tempo. Heb je vragen over een onderwerp en/of opdracht kun je mij een mail sturen en ontvang je feedback. Na de vier weken weet jij hoe je je make up het beste kan aanbrengen op jou gezicht en welke kleuren en style er bij jou passen.

Vrouwen waar ik in de afgelopen jaren de make up van heb mogen verzorgen, als freelance visagiste en in de studio van Maak Me Mooier. 

Bekijk mijn portfolio

Enkele vragen waar je antwoord op krijgt tijdens de training:

Hoe weet ik welke kleuren ik moet gebruiken?

Hoe vindt ik de juiste kleur foundation?

Hoe laat ik mijn ogen liften?

In welke volgorde breng ik mijn oogschaduw aan?

Wat wil ik uitstralen? En hoe pas ik mijn make-up daarop       aan?

Welke make-up kwast gebruik ik bij welke make-up.

Wat voor make-uplook past bij de vorm van mijn ogen?

Welke eyeliner past er bij mijn oogvorm en hoe breng ik hem aan?

Hoe camoufleer ik mijn rode wangen en/of blauwe kleur       onder mijn ogen?

Ja! Dit wil ik wel leren.

[Enkele reacties van vrouwen die de workshop volgde van Vera

‘Wat ben ik blij dat ik deze workshop heb aangeschaft! Het internet staat bol van de (video)tutorials, maar daarin laten mensen vaak alleen zien dat ze een bepaald product opbrengen en niet precies het hoe en waarom. Het is fijn om even terug te gaan naar de basis zodat je ook echt weet waar je mee bezig bent en goed een keuze kunt maken in de producten die je gebruikt. Je kunt daardoor ook een eigen look creëren. De video’s staan in een mooi overzicht bij elkaar en met het bijbehorende werkboek kun je je leerproces bijhouden en sturen. Door de workshop heb ik veel meer vertrouwen in het gebruik ervan. Dat maakt al een heel verschil!’

Hoe zien de stappen uit de online workshop eruit?

Stap 1 en 2: Kijken

 

Tijdens stap 1 en 2 gaan we kijken naar wat jou vormen zijn. Vorm van je ogen en gezicht. Naar de conditie van je huid en wat je smaak is, wat je wilt uitstralen.

Heel belangrijk zijn deze stappen om te zorgen dat de look die je gaat creëren echt bij jou past.

Stap 3: Kleur

 

Tijdens stap 3 leer je alles over kleur in je gezicht. Welke kleuren je mooi staan en wat kleur nog meer kan doen in je make up. Kleur is een belangrijk onderdeel bij het creëren van een mooie make up. Tijdens deze stap leer je daar alles over.

De bijhorende opdrachten maak je vanuit het werkboek.

Stap 4: de Kwastenset

 

De juiste make-up kwasten gebruiken op de juiste mannier is heel belangrijk voor het zetten van een mooie make-up.

Tijdens deze stap leg ik alles uit over de kwasten en hoe en waarvoor je deze gebruikt.

Stap 5: Het gezicht

 

Tijdens deze stap gaan we echt aan de slag met de make up aanbrengen. Met je kennis van module 1 en 2 in je achterhoofd. We gaan nu het aanbrengen van je foundation, concealer, rouge, shape en lippen behandelen.

De bijhorende opdrachten maak je vanuit het werkboek.

Stap 6: De ogen

 

Tijdens deze stap leer je hoe je jou ogen op kan maken. De opbouw, hoe kan je je ogen vormen. We behandelen verschillende technieken voor het aanbrengen van je eyeliner. Hoe maak je een mooi gevormde wenkbrauw. Je krijgt opdrachten die je helpen deze technieken onder de knie te krijgen.

2 Bonus stappen

 

Tijdens de bonus stappen ontvang je extra info die je kan toepassen op de stof die je al geleerd hebt tijdens de eerste stappen.

"A smile is the best make-up"

Bestel nu de online make-up workshop en begin vandaag nog aan je nieuwe look

Ja, ik ga ervoor! Klik hier

Wat kun je na de training?

Je leert zelf hoe je verschillende looks creëert
zoals een naturel
(overdag) look
of een verleidelijke
smokey eye

Mijn missie is heel veel vrouwen zich een beetje mooier te laten voelen 


Hi, ik ben Vera 

Ik ben nu 20 jaar werkzaam als visagiste. Mijn tweede thuis is in het theater kan je bijna wel zeggen. In de afgelopen 18 jaar ben ik werkzaam geweest bij meer dan 50 theatervoorstellingen, waaronder Aïda, Lion King, Tarzan (Nederland en Duitsland), Mary Poppins, Wicked, the Bodyguard en nog vele anderen. Daarnaast heb ik velen vrouwen mooier mogen maken tijdens fotoshoots, premières en tv.

Dat laatste is ook wat ik het leukst vind om te doen, vrouwen mooier maken. Naar iemands gezicht kijken en de mooie punten uit te lichten. Dat wilt niet altijd zeggen dat je veel make-up moet gebruiken. Soms werkt het juist mooi om het heel natuurlijk te houden. Maar waar soms lijkt dat een vrouw niks draagt en er toch goed uit ziet, zit er toch wat make-up op. Maar heel subtiel, dat is vaak super mooi!

De naam Maak Me Mooier is ook ontstaan doordat daar echt mijn passie ligt, vrouwen zich een beetje mooier te laten voelen.

Wil jij je ook een beetje mooier voelen? Laat mij je helpen 

vera de niet

Het is ook mogelijk alleen de oogmake-up lessen te volgen.

Wil je graag leren hoe je je ogen het beste eruit kan laten komen? Durf je nog geen complete ooglook bij jezelf te creëren omdat je niet zeker genoeg bent of je het wel goed doet. Ik ga je tijdens deze lessen uitleggen hoe je een oogopbouw kan doen met meerdere kleuren. Ik vertel je wat lichte en donkere kleuren doen en hoe je daar mee kunt spelen. Geef je tools hoe je je ogen kan liften. Zodat je zo zelfverzekerd met je nieuwe ooglook de deur uit kan!

Hoe kan je deelnemen aan de make-up training?

Kies eerst of je voor de complete workshop wilt gaan of alleen de ogen.

Druk vervolgens hieronder op de bestel balk bij de workshop die je wilt volgen. Zodra de betaling is ontvangen krijg je binnen 24 uur de gegevens om in te loggen in de online-workshop. Je volgt dan dmv het werkboek en video’s alle lessen. Bij vragen kan je mij mailen en ik geef dan feedback zodat je weer verder kunt.

Niets staat jou nog in de weg om te shinen!

Ga jij er ook voor?

Maak hieronder je keus en begin vandaag nog

Online make-up training

€49,-
  • Online leeromgeving
  • 4 modules
  • bonus modules
  • 6 maanden toegang tot de workshop
  • bij vragen, feedback via de mail
Bestel hier

Online oogmake-up workshop

€24,90
  • Online leeromgeving
  • 2 modules
  • 6 maanden toegang tot de workshop
  • bij vragen, feedback via de mail
Bestel hier

Privacy Preference Center