Online Workshops

Benieuwd hoe je make up het beste kan aanbrengen?

Ken je dat? Je staat bij de make upafdeling naar alle mooie make up en kleuren te kijken. Maar wat past het beste bij jou? Welke kleuren, welke foundation? Je ziet door de bomen het bos niet meer en koopt maar iets wat op de verkoopster wel leuk staat. En thuis gekomen heb je geen idee hoe je de make up look bij jezelf creëert.

Tijdens een online make-up workshop leer je hoe je jou ogen en gezicht het beste op kan maken. Welke kleuren mooi staan en welke kwasten te gebruiken. En we gaan echt kijken naar je eigen gezicht, wat mooi staat bij jou.

Je kan hieronder een workshop kiezen die bij je past. Kies de datum en je kunt live meedoen. De opname van de workshop kan je later nog een keer bekijken, zodat je kan oefenen of als je er toch niet live bij kan zijn kijk je gewoon op een tijd dat je wel kan.

Je kan kiezen uit verschillende workshops:

Workshop natuurlijke dagmake-up

Leer vanuit thuis hoe je een mooie verzorgde daglook aanbrengt. Leer welke kleuren mooi staan, waar je op kan letten voor je begint met make-uppen en via een stappenplan deel ik mijn kennis met jou.

Er gingen al wat vrouwen voor die de workshop hebben gevolgd, dit was hun reactie:

Monique:

‘Net een online workshop gehad en was helemaal geweldig….TOP !!❤’

Maaike:

‘Dank je wel, Vera. Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven :). Veel informatie, maar prima uitgelegd. Ik heb er zeker wat aan gehad!’

Workshop Make-up kwasten

Goed gereedschap is het halve werk! Je kunt de mooiste make-up producten hebben, maar wanneer je deze met de verkeerde kwast aanbrengt of geen kwasten gebruikt kan het er net mwah uit zien.

Tijdens de workshop vertel ik hoe je een yes! resultaat krijgt. En de workshop is helemaal gratis!

Workshop Smokey eyes

Een mooie smokey eye is super mooi voor een avondje uit. Maar een zachte variant kan ook heel goed voor overdag. Tijdens de workshop leer je hoe en waar je de oogschaduw aanbrengt voor het ‘smokey’ effect. Waar zet je eyeliner aan en hoe zorg je ervoor dat hij blijft zitten en mooi zacht is. Ik deel je mijn geheim.

 

Chantal janzen:Chantal janzen

‘Vera’s kracht is niet alleen prachtige make-up maken, maar ook zorgen dat je totaal relaxt bij haar in de stoel zit. Met één hand in haar zij staat ze je compleet zen op te maken. Het mooie aan Vera is dat ze zowel theater als camera-visagie volledig beheerst. Dat ze daarnaast ook nog eens heel goed met haar is, maakt Vera een allround hair and make-up artist van topkwaliteit.’

Meld je hier aan voor de workshop smokey eyes