Geen zin om alle make-up bij elkaar te zoeken. Of geen idee welke kleuren te kiezen? Koop een make-up pakket en bespaar tijd en geld.

Hoe gaat dat in zijn werk? Jij kiest je pakket met of zonder de MIE Brushes. Je stuurt een foto mee van jezelf bij daglicht met je naam erbij en de kleuren kleding die je graag draagt.

Je kunt ook bij de opmerkingen zetten als je al een voorkeur hebt voor een kleur.

Je stuurt je foto dan gemakkelijk via de whatsapp.

make-up workshop
Maak me mooier make-uppen vanuit huis

Leer make-uppen vanuit huis

Make-up tutorials, er zijn er een heleboel. Maar vaak wordt er niet gekeken naar jou eigen vormen. Dat is ook de reden dat wanneer je de look op jezelf aanbrengt het er net iets anders uit ziet. De eyeliner krijgt geen mooie wing of zit overal behalve langs de wimperrand. En uren voor de spiegel heeft (bijna) niemand tijd voor of zin in. Dus tijdens de online workshops geef ik je makkelijk toepasbare tips en leg ik vooral uit hoe je naar jezelf kijkt zodat de look ook bij jou mooi staat 🙂

Vertel mij meer

Kom langs bij Studio Maak Me Mooier

Je kunt nu ook langs komen in de studio van maak me mooier. Voor een workshop of live de make-up bekijken, voelen en gelijk meenemen.

Er zullen de dagen zijn dat je op afspraak kunt langs komen en dagen dat je gewoon binnen kunt lopen.

Vanaf de week van 8 Mei zal de studio op de donderdagen en zaterdagen open zijn voor inloop.

Bekijk van te voor wel even naar de actuele openingstijden om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat.

Het adres is Herenstraat 12a (in de vliersteeg) Wateringen

Bekijk hier de openingstijden

De kwastenset die het gemakkelijk maakt er geweldig uit te zien!

De 11-delige luxe kwastenset staat niet alleen geweldig op je make-up tafel in de mooie koker. Maar door de online make-up workshop die je er bij krijgt en een handig boekje met het stappenplan en tips zorgen ervoor dat je weet hoe te gebruiken en er optimaal gebruik van kan maken en zelfverzekerd de deur uit gaat!

Ja, ik ga voor die mooie look!
Bekijk mijn portfolio

Mooi met natuurlijke make-up

Stralend mooi met natuurlijke make-up van Uoga Uoga. Deze make-up ziet er niet alleen fantastisch uit, maar doet ook wondere voor je huid. Een egale stralende huid in een paar minuten tijd. Geen masker effect maar een huid zonder verstopte poriën, die je huid laat ademen. Wil je advies? Ook dat kan via de whatsapp service. Stuur je foto met je wens en ik geef je tips over kleurgebruik en welke producten mooi bij je passen.

Vrouwen mooier maken is mijn passie

Het leukste van mijn werk vind ik vrouwen helpen bij hun make-up ritueel. Vaak zijn het kleine aanpassingen die een groot verschil maken. Wanneer je dat aha (doe je dat zo?!) moment krijgt dat is het allerleukst.

Wat ik niet ben en doe is een visagiste die met snelle tutorials laat zien hoe je een soort kunstwerk maakt op je gezicht, wat mooi is om naar te kijken, maar niet toepasbaar in het dagelijkse leven.
Op instagram post ik regelmatig video's en tips die je meteen kunt mee toepassen in je dagelijkse routine.

Volg mij op instagram

Lees hier de laatste blog posts

Leer alles over het creëren van een mooie look, klik op jou favorieten onderwerp.