Maak me mooier make-uppen vanuit huis

Leer make-uppen vanuit huis

Make-up tutorials, er zijn er een heleboel. Maar vaak wordt er niet gekeken naar jou eigen vormen. Dat is ook de reden dat wanneer je de look op jezelf aanbrengt het er net iets anders uit ziet. De eyeliner krijgt geen mooie wing of zit overal behalve langs de wimperrand. En uren voor de spiegel heeft (bijna) niemand tijd voor of zin in. Dus tijdens de online workshops geef ik je makkelijk toepasbare tips en leg ik vooral uit hoe je naar jezelf kijkt zodat de look ook bij jou mooi staat 🙂

Vertel mij meer
Maak me Mooier visagie

1-op-1 online make-up advies.

Welke kleuren make-up staan je goed, welke foundation kleur matcht met jou huid? Op welke plek breng je je rouge aan?  Laat mij je helpen bij het maken van de juiste make-up (kleur) keuzes. Hoe werkt het? Je plant een advies in op de kalender. Ik geef je via zoom 15 minuten een online make-up advies welke kleuren geschikt zijn en hoe je de producten kan gebruiken. Klik op de link hieronder en wie weet zie ik je snel!

Meer info

De makeover in de kranten van het Westland

Woon je in het Westland? Dan heb je misschien de make-over gezien. Met nog 5 andere ondernemers uit Wateringen hebben we een make-over verzorgd aan de winnares die was op gegeven door vrienden.

Ik heb de make-up aangepast aan haar kleding en haar blauwe ogen. Ik heb de oogschaduw Crazy octopus, Ow-ohl en Posh Fox gebruikt. Deze kleuren passen heel mooi bij de kleding en haar blauwe ogen spatten er uit.

Ben je benieuwd welke kleuren mooi staan bij jou? Je kan langs komen bij mij en ik leer je wat mooi staat bij jouw.

Ik wil een workshop
maak me mooier visagie

Vrouwen mooier maken is mijn passie

Het leukste van mijn werk vind ik vrouwen helpen bij hun make-up ritueel. Vaak zijn het kleine aanpassingen die een groot verschil maken. Wanneer je dat aha (doe je dat zo?!) moment krijgt dat is het allerleukst.

Meer over mij
Bekijk mijn portfolio

De kwastenset die make-uppen makkelijk maakt

De kwastenset van Maak Me Mooier was een succes. De feedback die ik terug kreeg was zeer positief. Deze zijn nu uitverkocht, maar de nieuwe sets zijn nu in de maak en komen in een super mooie koker met een stappenplan erbij hoe te gebruiken. Ze gaan MIE brushes heten. Make It Easy to look great!

Zet je op de wachtlijst, wordt op de hoogte gehouden en ontvang een leuke extra wanneer de kwastenset er is.

Ja, ik wil een bonus bij mijn kwastenset

Mooi met natuurlijke make-up

Stralend mooi met natuurlijke make-up van Uoga Uoga. Deze make-up ziet er niet alleen fantastisch uit, maar doet ook wondere voor je huid. Een egale stralende huid in een paar minuten tijd. Geen masker effect maar een huid zonder verstopte poriën, die je huid laat ademen. Wil je advies? Ook dat kan via de whatsapp service. Stuur je foto met je wens en ik geef je tips over kleurgebruik en welke producten mooi bij je passen.

Lees hier de laatste blog posts

Leer alles over make-uppen, klik op jou favorieten onderwerp.