Misschien heb je al gezien dat ik pakketten aanbied inclusief een kwastenset, online workshop, boekje met stappenplan en make-up en heb je nog je twijfels of het wat voor je is.

Schrijf je dan in voor het webinar 27 Juni

Geen zin om alle make-up bij elkaar te zoeken. Of geen idee welke kleuren te kiezen? Koop een make-up pakket en bespaar tijd en geld.

Je vind bij mij in de studio en in de webshop niet honderden make-up en haar producten. Veel vrouwen voelen dan een overwhelm en weten niet wat te kiezen. Ik heb het voorwerk al gedaan. Ik test alle make-up en kleuren eerst zelf en/of bij andere voor ik het ga verkopen. Zo kan ik iedereen optimaal adviseren.

Dat is ook de reden dat ik make-up pakketten heb samengesteld in combinatie met de mooie, zachte kwastenset inclusief online make-up workshop en boekje met stappenplan. Zodat je de make-up echt gaat gebruiken en weet hoe te gebruiken en niet in een la beland.

Je kunt kiezen uit 3 pakketten, de basis bevat 3 make-up producten naast de workshop en kwasten. In het zilver- en goudpakket zitten steeds meer producten om je look completer te maken.

Hoe het in zijn werk gaat is: Je kiest een pakket, besteld hem

Daarna ontvang je een mail met de link naar de whatsapp en stuur je je foto gemakkelijk op met je voor en achternaam erbij. Zet er ook bij welke kleuren kleding je graag draagt.

Ik ga dan de juiste kleuren voor je bij elkaar zoeken. Je ontvangt ook de inloogegevens van de online workshop via de mail.

En dan is het wachten tot je je eerste compliment mag ontvangen 🙂

Shop hier je pakket

Er zijn al velen vrouwen begonnen met de make-up, kwasten en online make-up workshop.

Hieronder zie je enkele reviews van enthousiaste gebruikers

Studio Maak Me Mooier

Het is soms een beetje verwarrend voor vrouwen die langs lopen. Wat is het nou? Een winkel? Een salon?

Het is een studio waar je terecht kunt voor een workshop. Je kunt je ook individueel inschrijven. Maar ik heb ook een online make-up workshop die je ontvangt bij de kwastenset. Deze is ook heel uitgebreid.

Ik zal ook af en toe open zijn om binnen te komen lopen, dat deel ik op instagram. En zal het tzt ook in de footer, onderaan de pagina zetten voor als je geen instagram hebt. En als je make-up nodig hebt en je ziet mij zitten in de studio kan je altijd even langs komen om op te halen.

Het adres is Herenstraat 12a (in de vliersteeg) Wateringen

De kwastenset die het gemakkelijk maakt er geweldig uit te zien!

De 11-delige luxe kwastenset staat niet alleen geweldig op je make-up tafel in de mooie koker. Maar door de online make-up workshop die je er bij krijgt en een handig boekje met het stappenplan en tips zorgen ervoor dat je weet hoe te gebruiken en er optimaal gebruik van kan maken en zelfverzekerd de deur uit gaat!

Ja, ik wil die mooie zachte kwasten met online workshop!
Bekijk mijn portfolio

Spreekt het Maak Me Mooier concept je aan?

Wil je ook leren hoe je een workshop of advies kan geven. Hoe je iemand mooi maakt voor een feestje of bruiloft?

Op 27 Mei geef ik een webinar waarin ik meer info deel. Ik ben bezig een cursus te ontwikkelen om met andere mijn kennis van de afgelopen 23 jaar te delen.

Vrouwen mooier maken is mijn passie

Het leukste van mijn werk vind ik vrouwen helpen bij hun make-up ritueel. Vaak zijn het kleine aanpassingen die een groot verschil maken. Wanneer je dat aha (doe je dat zo?!) moment krijgt dat is het allerleukst.

Door mijn 23 jaar ervaring als visagiste voor tv, theater en shoots heb ik de make-up kennis en doordat ik ook een werkende moeder ben weet ik dat er niet altijd tijd voor jezelf is (of dat het lastig is jezelf de tijd te gunnen)

Deze combi heeft ervoor gezorgd dat ik Maak Me Mooier ben begonnen.

Wat ik niet ben en doe is een visagiste die met snelle tutorials laat zien hoe je een soort kunstwerk maakt op je gezicht, wat mooi is om naar te kijken, maar niet toepasbaar in het dagelijkse leven.
Op instagram post ik regelmatig video’s en tips die je meteen kunt mee toepassen in je dagelijkse routine.

Voor een natuurlijke frisse look in niet teveel tijd, want we hebben geen zin om uren voor de spiegel te zitten.

Volg mij op instagram