Leer make-uppen vanuit huis

Het lijkt allemaal zo makkelijk in de make-up tutorials, maar wanneer je het zelf probeert ziet het er toch anders uit. Daarom heb ik een online make-up workshop gemaakt waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je een look creëert die bij jou past.

Vertel mij meer

In 3 stappen een mooie foundation zetten.

Vind je het lastig hoe je op een mooie mannier je foundation aanbrengt? Ik heb een e-book gemaakt hoe je in 3 stappen een mooie foundation zet. Wil je weten hoe je in 3 stappen je foundation zet? Download het e-book hier.

Ja, dat wil ik

Mooi met natuurlijke make-up

Stralend mooi met natuurlijke make-up van Uoga Uoga. Deze make-up ziet er niet alleen fantastisch uit, maar doet ook wondere voor je huid. Een egale stralende huid in een paar minuten tijd. Geen masker effect maar een huid zonder verstopte poriën, die je huid laat ademen. Wil je advies? Ook dat kan via de whatsapp service. Stuur je foto met je wens en ik geef je tips over kleurgebruik en welke producten mooi bij je passen.

Shop de make-up van Uoga Uoga

100% natuurlijke make-up

Bestel nu de online make-up workshop en ontvang de luxe 8-delige kwastenset cadeau.

Het geheim van een mooie make-up look zetten is goede kwasten gebruiken. Daarom krijg je nu de 8-delige kwastenset twv €39,90 cadeau bij de online make-up workshop. Zo leer je gelijk hoe je de kwastenset kan gebruiken.

Dat wil ik!

Vrouwen mooier maken is mijn passie

Het leukste van mijn werk vind ik vrouwen helpen bij hun make-up ritueel. Vaak zijn het kleine aanpassingen die een groot verschil maken. Wanneer je dat aha (doe je dat zo?!) moment krijgt dat is het allerleukst.

Lees verder
Bekijk mijn portfolio

Lees hier de laatste blog posts

Leer alles over make-uppen, klik op jou favorieten onderwerp.